Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HUSMAN FEST

FULL OF HELL - Chaotické, špinavé a brutální!! FULL OF HELL mají potenciál vás naživo totálně rozsekat. Pořád se dá mluvit o poměrně mladé kapele, která toho ale za těch pár let existence (od 2009) celkem dost dokázala. Ne náhodou se tahle partička usídlila na labelu A389 Recordings. Tenhle label má čuch na talentované kapely.

ANARCHUS - Letos to těmhle mexickejm grinderos s evropským tour z tragických důvodů nevyšlo. Takže další příležitost se pro ně otevírá na příštím ročníku ObsceneExtreme Festivalu 2017. ANARCHUS jsou stálice grindcore scény v Jižní Americe.

CRUDE S.S. - Jméno týhle kapely nejspíš znáte, nebo ještě někde uvidíte jako jedno z nejvíc připodobňovaných a přirovnávaných jmen švédské hardcore scény u nových a neznámých kapel, kde si autoři popisků (nás nevyjímaje) pomáhají suchým přirovnáním ve stylu … zní to jako staří dobří … a teď pozor .. CRUDE S.S.!

S.D.I. - Kdo by je neznal…S.D.I., z německého Osnabrücku, jsou evropskými legendami speed metalu. Na pažbách svých kytar mají zářezy jako „Sign of the Wicked“ nebo „Mistreated“ nebo megahit „Megamosh“ a přijedou vás rozsekat jako jedna z kapel středečního programu OEF SPEED MANIA FESTU.

EVIL INVADERS - Středeční OEF SPEED MANIA fest vám představí novou krev, EVIL INVADERS z Belgie. Ač velmi mladá, přesto velmi divoká kapela, založena v roce 2013, má za sebou mraky koncertů bezmála po celém světě nebo smlouvu se známými Napalm records. Jejich debutní fošna Pulses of Pleasure, vydaná v roce 2015, dokonce několik týdnů bodovala v belgických hudebních žebříčcích. Jako první belgická speed/thrash metalová banda.

HAGGUS - HAGGUS jsou mladá gore / grind kapela z Oaklandu (USA), která se otevřeně hlásí k odkazu a k ovlivnění legendárními Agathocles a kanadskou mince core bruskou Archagathus. Za svoji krátkou dobu existence (od roku 2014) stihli vydat a nahrát již kolem dvaceti releasů, takže v tomhle ohledu co se frekvence vydávání týče je vše v pořádku.

WOJCZECH - Ač se to nezdá, tak tahle kapela se svojí grind core hlukovou károu projela za dobu své existence křížem krážem snad celý svět. I když jakýpak snad .. Wojczech ten svět fakt celej projeli. Od svého založení v roce 1995 až do 2005 byli praktickny na non-stop turné.  Za tu dobu nahráli a vydali hromadu split sedmipalců a split kazet a právě až v roce 2005 se dočkali debutního alba „Sedimente“. 


Publikováno: 05. 12. 2016
Autor: Peťan