Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Již 18. ročník kultovního Obscene Extreme festivalu se kvapem blíží! Zatím co program se Na Bojišti rozeběhne ve středu, my pro Vás klasicky připravili poctivou párty už v úterý v Kabinetu! Těšit se opět můžete na zajímavý výběr kapel...

PALM (Jpn) - Jedna z nejvíc heavy metalovohardcorových kapel pocházejících z Japonska! Vezmete-li nejlepší pasáže z produkce CONVERGE / RINGWORM nebo INTEGRITY a smícháte je s typickým, japonským, syrovým, punkovým zvukem jako od FRAMTID / NIGHTMARE, tak vás nahrávky od PALM nemohou zklamat. Po obvyklých turné s kapelami jako NAILS, BLACK BREATH nebo BLACKLISTED se připravte na jejich vystoupení na Obscene Extreme již v úterý v Kabinetu!!! (Info přejato z oficiálního webu OE)
https://palmjap.bandcamp.com/

GUTALAX - Tuhle ujetou jihočeskou bandu sršící vtipem snad není potřeba představovat. Během posledních let stihli své gore grindové disco rytmy předvést na velkých evropských festivalech, tour v Mexiku, či Rusku a jako první česká grindová kapela zajeli do dalekých koutů Moldávie!!!
Také se jim podařilo vydat split 7"EP s Haemorrhage a nyní zbarvují do hněda každičký kout Evropy. Přátelé, připravte se na pořádnou taneční lekci!!!
http://bandzone.cz/gutalax

INFERNAL HERETIC - Co mají společného Bruce Jenner a Heretici z Dolan? V roce 2016 prodělali sakra výraznou změnu!:) Jednoho dne se probudili, nasadili prasečí masky a začali sázet parádní trsací gore grind. Tohle bude prdel...
http://bandzone.cz/ih

SILENTPIE AND THE PLEZÍRS - První trutnovské grindové uskupení pomalu ale jistě začíná vylézat z místních kanálů na lokální pódia. Dva vokály, svižné vály s vlivy HC punku,crustu nebo powerviolence - to jsou zbraně, kterými Plezíři zaútočí na Vaše sluchová i nervová ústrojí.
http://bandzone.cz/silentpie

PUBLIC THANATRON - Momentálně dvoučlenné komando ze Slavičína. V jejich ultrarychlém bordelu se snoubí prvky crustu, black metalu a powerviolence. Tahle banda Vás naladí na OE vlnu rychlostí blesku!
http://bandzone.cz/_81097

Vstupné - 150 KČ
Start - 18:00


Publikováno: 28. 06. 2016
Autor: Peťan

Fotogalerie