Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Začíná další měsíc, a proto si Vás dovolujeme pozvat na nadcházející hudební akce, které se budou konat v ostravské restauraci U Peciválů (Stodolní 4) v rámci projektu “Kulturní Pecivál“. Všechny koncerty proběhnou na zahrádce (díky možnosti jejího zastřešení za jakéhokoli počasí!) od 20:00 a jako vždy bude vstupné nula až dobrovolné.

Ve čtvrtek 2. 6. zazní tradiční řecká hudba v podání kapely REBETIKO z Ostravy. Kolik pocitů vůní barev a obrazů dokáže u milovníků této hudby vyvolat jedno jediné slovo! Je v ní slyšet smích i slzy oddanost i žárlivost pokora a v posledku i hrdost národa nezlomeného ničím vnějším, národa, který nikdy neklesá na mysli a vždy, když už není kam couvnout, se vzchopí k protiútoku…

Následující čtvrtek 9. června vystoupí skupina JESETER, která si dala za cíl interpretovat hudbu legendární skupiny Yes. Tento náročný úkol přešel později do jejich vlastní tvorby, který je touto legendou, společně s ostatními, jako jsou Pink Floyd apod., poznávacím znamením. Jedná se tedy o čistokrevný progresivní rock, chcete-li dříve art-rock, jenž je charakteristický prokomponovaností, nápaditou instrumentací a muzikantským umem.

O týden později, ve čtvrtek 16. 6. nám zahraje ostravská alternativně rocková kapela LINE, v čele s charismatickým malířem a hudebníkem Davidem Johnem Lloydem, aby na zahrádce U Peciválů představila skladby ze svého stále aktuálního debutového alba “Left Side Of The Dial“.

Na konec školního roku (čtvrtek 30. 6.) máme připraven rovnou dvojkoncert. PERIFERIC z Orlové, hrající grunge, nejsou žádnými nováčky, co se týče vystoupení v Peci. Aktuálně budou propagovat své nové album “Revolt... In Heart“. Poté se tato kapela přetransformuje v uskupení PEARL TEN. Máte rádi legendární album “Ten“ od Pearl Jam? A chcete jej slyšet naživo? Tak dorazte! Za pěkné vysvědčení – hudbu!

O dalších chystaných akcích se dovíte na www.bandzone.cz/klub/upecivalu.


Publikováno: 31. 05. 2016
Autor: Coornelus

Fotogalerie