Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
HEIDEN – Andzjel
Rock & All je hudební časopis, který pokračuje v nejlepších tradicích měsíčníku Rock & Pop. Z něj totiž před nedávnem odešla kompletní redakce (včetně externích spolupracovníků) kvůli dlouhotrvajícím sporům s majitelem značky a vydavatelem, které překročily únosnou mez. Staronová redakce vytvořila tento nový časopis s cílem plnohodnotně navázat na dílo, které postupně budovala celých 25 let.

Šéfredaktorem je Vojtěch Lindaur, jemuž v nejužším redakčním týmu sekundují Petr Korál, Ivan Ivanov a Michal Husák – vše respektované osobnosti, které na dlouhé roky svoji profesní dráhu spojily s dřívějším Rock & Popem.  Do Rock & All kromě nich přispívá téměr kompletní špička české hudební publicistiky, velezkušení autoři jako Jiří Černý, Josef Vlček, Petr Dorůžka, Leoš Kofroň, Tomáš S. Polívka, Michal Bystrov, Josef Rauvolf, Roman Lipčík, Roman Jireš, Pavel Víšek, Jaroslav Riedel, Petr Nožička, Pavel Zelinka, Jan Petričko a další. Prostor zde však mají také výrazné talenty posledních let v této novinářské oblasti (Petr Adamík, Dan Sywala, Vojtěch Tkáč, Jakub Poštolka, Milan Říský nebo Tashi Erml).

Cílem časopisu je nabízet čtenářům bez rodílu věku to nejkvalitnější, fundované a zároveň v rámci možností i vtipné čtení o zahraniční i domácí rockové hudbě v tom nejširším slova smyslu, s přesahy do dalších žánrů. Rock & All se bude pravidelně vracet k nejvýznamnějším postavám a událostem celé rockové historie, stejně jako ve velké míře mapovat to nejaktuálnější dění ve světě muziky. Neboť hudba je jedna! V současné době se dokončuje první, srpnové číslo Rock & All a připravuje se spuštění webových stránek časopisu.

Redakce  ROCK & ALL

Publikováno: 06. 07. 2015
Autor: Johan