Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls
Po čtyřech letech opustil vloni v květnu plzeňskou formaci Alter In Mind bubeník Martin Tauber. Jeho nástupcem se stal Tomáš Lebi Lebenhart z kapely Rise Of The Fallen. Nová sestava si svoji premiéru užila v březnu letošního roku v klubu Parlament v Plzni. Další akce se uskuteční taktéž v západočeské metropoli - 8. května zahrají Alter In Mind společně s Elementary a Banisher v kultovním Divadle Pod Lampou.

„Přesně před rokem jsem navštívil koncert Alter In Mind, Elementary a Savage Sausage v Plzni. Alter In Mind tehdy křtili CD a totálně mě pohltili. Byla to neskutečná paráda,“ zavzpomínal Tomáš Lebi Lebenhart. „Zhruba o měsíc později se mi ozval kytarista Ladislav Frix Šalom, jestli bych to u nich nezkusil. Přes léto jsem se ale soustředil na nové CD Rise Of The Fallen, takže jsme se ke společnému zkoušení dostali až na podzim. Proběhly tři zkoušky a všechno do sebe zapadlo. Stal jsem se součástí Alter In Mind.“

Alter In Mind vznikli před pěti lety. Dlouho nemeškali a již po několika měsících zkoušení vtrhli na pódia. Mezi fanoušky se také začaly šířit první demonahrávky, na které v roce 2011 navázal dlouhohrající debut Wake Up!

Další deska následovala v roce 2014. Dostala název Grow Up! a plzeňská smečka na ní potvrdila, že má již pevné místo mezi tuzemskými crossoverovými spolky.

Tomáš Lebenhart kromě zmíněných Rise Of The Fallen, od kterých odešel koncem dubna letošního roku, prošel kapelami Stone Therapy, This Night Draws The End a Eine Kleine Bang Bang. Sám o sobě mluví jako o hudebním fandovi, který si občas bouchne do bicích.

KONTAKTY A ODKAZY:

Bandzone: http://bandzone.cz/alterinmind
Facebook: https://www.facebook.com/alterinmind
Mail: info@alterinmind.com

Publikováno: 05. 05. 2015
Autor: Johan