Nejbližší koncerty
  • 16. 04. 2024Extrémní death-thrashová kapela SPIDER KICKER'S z Řecka h...
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Public Relations nový singl slibovali už ke konci roku 2014, ale zaneprázdněni častým koncertováním se k tomu prostě nedostali. Svého slibu dostáli až po skončení zimního turné s Koblížky a The Snuff a příchod jara tak oslavili novým singlem.

BIG SHAKE – k poslechu zde: https://www.youtube.com/watch?v=C_hy_lLLgzk

Skladba Big Shake byla napsána na popud u nás neznámé teorie Johna Connora a Public Relations doufají, že nezůstane jenom u teorie a že za pomocí tohoto songu dojde k jejímu naplnění.

Big Shake Theory by John Connor

Big Shake (do češtiny by se dalo přeložit jako Velký třas) je vědecká kosmologicko-sociální teorie, která popisuje změnu ve vývoji a tvaru společnosti, jakož i celého vesmíru. Hlavní myšlenkou je, že svět dospěl do stádia, kdy víc degeneruje, než že by se vyvíjel. Proto je nutné opět rozhýbat, rozetřást člověka, ideálně v pravidelných kmitočtech, aby tak došlo k obdobnému pohybu částic, jako tomu bylo při Velkém třesku. Změny stavů a jevů metafyzické povahy pak povedou ke změnám povahy celého vesmíru.
Změňte svět! Neseďte na prdeli, ale zatřeste s ní ve víru tance! Nebuďte stroje, buďte živelní!

Skladbu Big Shake již bylo možno slyšet i na zimním turné a jak říká frontman a zpěvák Comar: „Je to poločas mezi naším posledním albem RESET a albem, které chystáme, ať fanoušci neremcají, že se nic neděje.“
Jestli to bude dlouhohrající album nebo EP, se uvidí podle věcí, které postupně kapela dává dohromady a kapelník Tomáš Klos prozrazuje: „Chtěli bychom, aby deska byla více koncepční, aby tam byl nějaký příběh a bylo k tomu vázáno více věcí.“

PR nové věci určitě otestují na publiku letních festivalů, které jim postupně plní kalendář. Nejbližší akcí, a první venkovní v tomto roce, bude vystoupení 24. 4. od 17:00 v rámci Dne Země ve Frenštátě, který je již podruhé zasvěcen výzvě zbourat noční můru tamějšího obyvatelstva. Tou jsou frenštátské těžební věže OKD na úpatí Beskyd.

Podrobný rozpis koncertů, album RESET a další novinky na...

http://public.relations.cz

http://bandzone.cz/publicrelations

www.facebook.com/publicrelations.cz


 

 

 

V Ostravě 17.4.2015
Jan Comar Ražnok / tel. 725 059 677 / jan.raznok@seznam.cz


Publikováno: 17. 04. 2015
Autor: Johan