Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
LLYR

Public Relations konečně vypustili do světa nový klip k písni Platonia z jejich poslední desky RESET. Od loňského léta jsou v jednom kole. V průměru jedou jeden koncert týdně a ani v zimě nezahálí. Zima se nese ve zběsilém tempu FAKKER tour s Koblížky a The Snuff.

Public Relations na svých koncertech hrají songy z poslední desky RESET, kterou vydali na Silvestra 2013. Ke konci roku 2014 pak konečně vznikl i videoklip, a to k písni Platonia. Je to zároveň první klip, který prezentuje novou elektro-rockovou éru kapely. Vznikl sestříháním několika filmových etud tvůrců z Kypru.

„K songu Platonia se tato exotika, jiný kraj, moře a surrealistické obrazy hodí. Platonia totiž pojednává o touze utéct do světa, kde by došlo k naplnění právě těch většinou nesplnitelných, platonických přání,“ vysvětluje zpěvák a autor textů Comar.

Videoklip ke zhlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=4AqRG0bqIDc

V průběhu zimy bylo a ještě bude možné potkat Public Relations v různých moravských klubech. Od listopadu až do února totiž probíhá FAKKER tour kapel Koblížc! a The Snuff, kteří právě brázdí celou republiku s nově vydanými alby, a Public Relations vystupují v roli hostů.

„Je to jízda,“ komentuje turné kapelník Tomáš Klos. „V loňském roce jsme objeli přes 30 koncertů, z nichž nejvýznamnějším bylo předskakování finským ďáblům Waltari v Ostravě. V rámci Fakker tour nás ještě čekají Boskovice, Hranice a Vsetín. Přes jaro pak chceme připravit nějaké nové songy.“

„Po úspěchu české verze Platonie a Sahary zřejmě rozšíříme repec i o další česky zpívané věci. Ty bychom chtěli fanouškům představit na letních festivalech, které nám postupně přibývají do kalendáře. Nudit se rozhodně nebudeme a možná pokoříme i náš koncertní rekord z loňska,“ doplňuje zpěvák a autor textů Comar.

Podrobný rozpis koncertů, album RESET a další novinky na...

http://public.relations.cz

http://bandzone.cz/publicrelations

www.facebook.com/publicrelations.cz




Publikováno: 02. 02. 2015
Autor: Johan