Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
Heathen Convention 2024
Kapela My Baby se ukáže v Chapeau Rouge

"Byli prostě neuvěřitelní. Těšili jsme se, jak si spolu poprvé naživo zahrajeme a lidi skákali nadšením!"   - Larry Graham, v televizním vystoupení holandské televize DWDD.

"MY BABY jsou rocková kapela, které v žilách proudí soul a dřevní blues, která je lehce politická a naživo vás svým voodoo kouzlem přivede do naprostého transu"-...

“Jste jak droga, Jste budoucnost!” – Seasick Steve

Po letech nahrávání a vystupování v pětičlenné skupině Souldiers se v roce 2012 holandsko-novozélandská trojice v sestavě Joost van Dyke, jeho sestra Cato van Dyke a novozélandský kytarista Daniel Johnston rozhodli založit svůj nový projekt MY BABY. Strávili rok ve studiu Smusic v Amsterdamu s producentem Mickey Smidem a výsledkem bylo syrové album s názvem MY BABY loves Voodoo!

Během následujícího roku se jim ozvala funková legenda Larry Graham z někdejších Graham Central Station a Sly and the Family Stone, kterého jejich nahrávky tak nadchly, že se s nimi chtěl sejít a vzít je jako předskokany na své dva holandské koncerty a do pořadu holandské televize s obrovskou sledovaností  "De wereld draait door".

Od té chvíle se staly koncerty MY BABY téměř kultovní záležitostí. Voodoo trans namíchaný z folku, starého jižanského blues a funku z nich udělal hvězdy i v programu SXSW v Austinu (USA) i jako předkapelu Seasick Stevea a Larryho Grahama. Jejich osobitý styl dostal název Delta trance nebo Louisiana Dub. Blues, které míří k avantgardě.

Album MY BABY loves Voodoo vyšlo v listopadu 2013. Druhé album je plánované na začátek roku 2015.

MY BABY vás chtějí očarovat - 1.prosince v Chapeau Rouge v Praze podlehněte kouzlu jejich voodoo transu a vaše nohy a ruce se dají samy do pohybu!  MY BABY vystoupí v rámci programu Mad Mondays.

Vstupenky na Mad Mondays budou k zakoupení na místě za 50,- Kč do 23:30 hodin, po půl dvanácté za 100,- Kč. Kapela vystoupí na podium ve 22:00.

Více info na:

www.mybabywashere.com

www.chapeaurouge.cz

 


Publikováno: 28. 11. 2014
Autor: Johan