Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"
Excentrická thrash-rock’n’rollová banda HentaiCorporation je od října na své Šňůře Fetu o víkendu po českých klubech. Jednou z posledních zastávek tour je domácí půda. V sobotu 29. listopadu tato zběsilá parta svým vystoupením zboří oblíbené Rock Café. Na pomoc si přizvala skupinu Kníry.

HentaiCorporation
je jedna z nejtalentovanějších a nejkontroverznějších českých kapel, která si rozhodně vůči nikomu nebere žádné servítky. Jejich live show je typická drzým humorem a vysokou dávkou energie. HentaiCorporation jsou démoni na podiu, na které nejde zapomenout. Už jen název debutového alba The Spectre OfCorporatism: Starship Shaped Schnitzels From Planet Breadcrumbs Are Attacking A Giant Tree Monster Who Has A Vagina And Holds Hitler Hostage, z kterého zahrají velkou část songů, vypovídá o tom, že tahle parta není úplně „normální“.

„Dovolte nám Vás oficiálně pozvati na natáčení speciálního vydáníúspěšného televizního pořadu Televarieté, které proběhne 29. 11. 2014 v pražském klubu Rocková Káva a bude tentokrát věnováno především mladým,“ zní oficiální pozvání neotřelého Radka Škarohlída.

„Součástí programu bude mimo jiné i vystoupení dvou zahraničních kapel, rumunských HentaiescuCorporation a východoněmeckých Knírů (v originále Die Snurrbärte, pro čínskou lidovou televizi TheFuManchus). Dalšími účinkujícími večera budou členové sovětského cirkusu Charkov, kteří mají kromě žonglování s holicími perestrojky v repertoáru i velmi zajímavou a ve světě nevídanou drezuru mrožů. Celý večer zakončí známý italský zpěvák Chlupi, který jistě stihne obšťastniti nejednu z našich divaček,“
láká do Rock Café Radek.

Skupinu Kníry tvoří sedm novodobých statečných, kteří vztyčili skomírající prapor pravého mužství a prostřednictvím našláplého rock´n´rollu s tříčlennou dechovou sekcí a přesahy do nejrůznějších hudebních stylů, postupně rozšiřují řady svých fanoušků po celé republice.


Více informací:

https://www.facebook.com/events/312166108965639/

https://www.facebook.com/hentaicorp?fref=ts

http://bandzone.cz/hentaicorp


Publikováno: 27. 11. 2014
Autor: Johan