Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
F.O.B. - Outside The Palace Walls
Pomáhají mladým, začínajícím i naprosto neznámým kapelám... Nyní potřebují pomoc oni. Českobudějovické internetové rádio SoundWave si během uplynulých let vydobylo až kultovní status. Dvojice moderátorů Václav Kupilík a Veronika Netušilová ve svém studiu hostila mnoho stylově rozmanitých kapel, jako byli například F.O.B., Gutalax, Sarah, Dark Angels či Satisfucktion. Vše běželo pouze na fanouškovské bázi, žádná komerce, žádný výdělek, naopak. Rádio ale nyní řeší existenční problémy. Provoz dokáže udržet do konce tohoto roku, na ten další už peníze nejsou. Proto žádá posluchače o alespoň symbolický finanční dar, který by SoundWave pomohl.

„Internetové rádio SoundWave vzniklo z myšlenky udělat projekt nezávislého vícežánrového rádia, které se z větší části zaměřuje na tvorbu rockových, metalových a elektronických interpretů včetně různých odnoží těchto stylů. Okrajovým žánrem, který můžete na našem rádiu slyšet, je pop,“ uvedl Václav Kupilík, který rádio provozuje. „Zaměřujeme se nikoliv na mainstreamové interprety, ale hlavně na ty, co stojí v pozadí, a přesto patří mezi talentované muzikanty. Na rádiu SoundWave chceme propagovat začínající kapely nejen z Čech, ale i ze zahraničí.“

Rádio SoundWave vysílá z Českých Budějovic. Poslechnout si ho můžete na stránkách http://www.radiosoundwave.cz/. Pokud ho chcete podpořit, můžete tak učinit na účtu 2600295905/2010. „Dary občanskému sdružení je možné i odečíst z daně. Kontaktujte nás ohledně podpisu smlouvy,“ dodal Václav Kupilík.

Nemůžete si dovolit finanční podporu rádia? Nevadí, podpořit ho můžete i jiným způsobem - například sdílením odkazu či zveřejněním loga na plakátech.

ODKAZY A KONTAKTY:

WEBOVÉ STRÁNKY - http://www.radiosoundwave.cz
FACEBOOK - https://www.facebook.com/radiosoundwave
E-MAIL - radiosoundwave@gmail.com


Publikováno: 02. 10. 2014
Autor: Johan