Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

25. 12. 2016, Volyně - Na Nové

Hell-o,
letos již poosmnácté a opět 25. 12. ve Volyni!
Přinášíme info o kapelách, které se letos představí na tradiční „vánoční“ besídce Satan Klaus Fest. Letošní SKF se ještě uskuteční na stejném místě, tedy v malém sále KD Na Nové, jelikož nově připravovaný hudební klub na stejné adrese ještě nebude v daném termínu dokončen... Pokud tedy rádi o „svátcích“ vezmete za vděk nevkusnou metalovou muzikou, pokecem s mnoha pochybnejma osobnostma a nějakým tím drinkem, tak přijměte pozvání do Volyně. Kdo tedy letos přiveze čertovské dárky?

AVENGER
www.bandzone.cz/avengerband 
Co napsat o kapele, která v příštím roce oslaví 25 let své existence, ve které se vystřídalo již více než 25 muzikantů a na svém kontě má 5 hotových řadových alb a to další je ve fázi těsně před dokončením?  Snad jen to, že vás nečeká žádné dramatické překvapení, AVENGER si celá ta léta jede svou vlastní ligu a ani do budoucna tomu nebude jinak. Máte se tak možnost těšit na věkem prověřené hitovky a určitě zazní naživo i něco z připravovaného nového alba „Mír v harému smrti“.

IMPURITUM         
www.bandzone.cz/impuritum
Old school death metal s příměsí thrashe a trochou blackové temnoty s charismatickým vokálem mistra Rubashe, to je projekt IMPURITUM, který před x-lety založil bývalý kytarista AVENGER mistr Přemysl Zlomysl v daleké Anglii a který po jeho návratu do rodné vlasti tento projekt přetavil na plnohodnotný band. Letos to bude teprve třetí koncert této bandy a na dlouhou dobu zas poslední, tak si tohle řádění mistrů smrtícího řemesla nenechte ujít.  

UNCLEAN
www.bandzone.cz/unclean666
Tahle horda už toho má za sebou také docela dost, její začátky sahají až do roku 1993. Každý určitě zná jejich zlomový demosnímek „Tam kdesi v hlubinách“, který odstartoval jejich slibnou black metalovou cestu napříč celým hudebním spektrem. Jako jedni z prvních na svých live koncertech využívali tympány a tento nástroj jim učaroval natolik, že již neodmyslitelně patří k image kapely. Texty vás vženou do okultní minulosti dávnověku v hrdém mateřském jazyce, o jejich live prezentaci se postará nový vokalista  Honza Ježek. Snad nejvýstižněji o kapele hovoří tento slogan: Tak jako vířící paličky nad temnou blánou tympánu nečistých, i Unclean nepřestává drancovat vnímání tisíců hříšníků...  Máme se na co těšit.

NAURRAKAR
http://bandzone.cz/naurrakar
Jedna z těch mladších kapel na letošním SKF. Naurrakar vznikli v roce 2007 a za svou kariéru stihli zatím vydat demosnímek „Imperium Satana“, EP „Zákon chaosu“, album „Epilog lidstva“ a prozatím posledním titulem je EP z roku 2015  pojmenované „Triumf jaderného věku“.  Ostré kytary, rychlé tempo, čeština, charismatický vokál - typické blackové atributy - to jsou devizy Naurrakar!!!

PRESSBOIL
www.bandzone.cz/pressboil
Zmrzli jsme, to je informace na jejich Bandzone profilu a až do letoška byla pravdivá. Kluci trochu víc obměnili sestavu, oprášili prach z nástrojů a PRESSBOIL jsou tu zpět s notnou dávkou chuti a energie vymlátit z nás všech poslední kapky života. Hlavní inspirací pro ně vždy byly takový legendy jako Slayer, Morbid Angel, Exodus atd, je tedy jasné, s jakým žánrem budeme mít tu čest.  

Více na:
http://bandzone.cz/koncert/421763-volyne-na-nove-satan-klaus-fest-xviii
https://www.facebook.com/events/453360558170812/

SATAN KLAUS FEST – 25. 12. 2016, 19.00 hod. – Volyně, KD Na Nové, malý sál


Zveřejněno: 03. 12. 2016
Přečteno:
3371 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář