Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

27. 8. 2016, Ski areál Javorový vrch u Třince

Poslední prázdninový víkend bývá akcemi velmi nabitý. Pořadatelé se předhánějí, kdo vymyslí zajímavější akci pro lidi, kteří se chtějí naposledy vyřádit, ještě než z tzv. dovolenkového režimu přepnou na ten školní. V oblibě bývá vyrazit někam na hory nebo za muzikou. Provozovatelé turistické chaty na Javorovém vrchu u Třince se rozhodli tyto dvě aktivity spojit a v sobotu 27. srpna zvou na Rockování na Javorovém.

Od 16:00 bude přímo na Javorovém připraveno pódium, na kterém se během odpoledne a podvečera vystřídá několik hudebních skupin. Jako první zahrají glam-rockoví BAD JOKER'S CREAM, kteří lákají na sexy rock´n´roll ovlivněný americkým hard rockem 80. a 90. let. BJC nedávno vydali své debutové album "Behind the Mask", takže fanoušci si mohou přímo na koncertě udělat radost a odnést si z výletu suvenýr v podobě CD. Navnadit se můžete poslechem pecky, která otevírá desku BJC:

https://www.youtube.com/watch?v=6QpIE2lKuBk

Poté se představí kopřivnická zpěvačka Lenka Lo Hrůzová se svou kapelou LOGARYTMY. Lenka se stala známou díky vítězství v TV soutěži Hlas ČeskoSlovenska 2014, kde zaujala svou vizáží (piercingy a tetováním oproti ostatním vystajlovaným a našampónovaným účastníkům), osobitým projevem a velmi silným hlasem. Fanoušci se mohou těšit na vlastní písně i na několik úspěšných coverů, se kterými zabodovala v Hlase. Vzhledem k nabitému kalendáři, zaplněném přes léto koncerty, Lenka svou debutovou desku začne připravovat až na podzim. Zde je však malá ochutnávka: https://www.youtube.com/watch?v=nsQBOsfIk9o

Jako poslední v 19:00 vystoupí elektro-rockoví PUBLIC RELATIONS, kteří nedávno vydali nové koncepční album s názvem "Sirael". Hutný rock se silnými melodiemi a originálními aranžemi PR na svém čtvrtém albu okořenili o české texty a apokalyptický sci-fi příběh. Koncert na horách jim zapadá do konceptu, protože právě na hoře došlo k oživení robotické dívky Sirael, jak je vidno z jejich posledního videoklipu:

https://www.youtube.com/watch?v=gzliF7NtLD4 

Na vrch Javorový se mohou příznivci rockové muziky dostat pěšky (nahoru 90 min., dolů 30 min.), lanovkou (v provozu do 19:00) nebo autem (pozor na omezenou kapacitu parkovacích míst nahoře v areálu). Občerstvení na Javorovém bude zajištěno, navíc celý víkend tam budou probíhat zvěřinové hody. A kdo by si chtěl večer na horách užít v plné palbě, může využít ubytování na zdejší turistické chatě. Pro aktuality k akci sledujte událost na facebooku  - 

https://www.facebook.com/events/1016157591802601 nebo web pořadatelů

www.javorovy-vrch.eu

Odkazy na účinkující:

http://bandzone.cz/badjokers
https://www.facebook.com/lenkalohruzova
http://public.relations.cz


Zveřejněno: 14. 07. 2016
Přečteno:
3608 x
Autor: Mikael | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář