Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

3.3. 2015, Praha - Futurum

HARD BONES Production jsou zatraceně aktivní v pořádání koncertů a na začátek března si připravili skutečnou lahůdku pro fanoušky death metalu. Hvězdní SUFFOCATION a dva výborné supporty 3. března v pražském klubu Futurum!

SUFFOCATION (USA)
https://www.facebook.com/suffocation/
Abychom řekli pravdu, tak nám přijde naprosto zbytečný sem cokoliv psát. Suffocation. New York death metalová ikonická kapela, vedle které je málo které jméno ještě větší. U nás je zná snad každej, vystupovali všude, i na festivalech (Brutal Assault, Obscene Extreme…) Co nás ale velmi potěšilo, že to bude bez pár dní rovných šest let, co nebyli v Praze. Nemá cenu rozepisovat další věty! Hlavní je, že tu budou Suffo! A my pevně věříme, že v kombinaci s pražským futurem to bude neskutečnej zážitek.

CATTLE DECAPITATION (USA)
https://www.facebook.com/cattledecapitation/
„Ketlové“ nás tenhle rok totálně rozbili svojí novou nahrávkou „The Anthropocene Extinction , že jsme jim odpustili úplně všechno, čím nás kdy naštvali. Respektive to, že dvakrát zrušili celý tour po Evropě a tím pádem se vyhnuli i ČR. Vegetariánští bojovníci za práva planety, zvěře a velkou anti lidskou tématikou projevující se v textech se konečně vrací do ČR. A je to vlastně historicky poprvé za dvacet let svojí existence, kdy je můžeme vidět v klubu a vychutnat si tedy jedinečnou atmosféru, tohohle post-apokalyptickýho kvarteta a vyslechnout si hrdelní projev jednoho z největších mágů Travise Ryana.
Ať už máte rádi starší tvorbu, nebo tu novější, tak je úplně jasný, že si koncert Cattle Decapitation užijete na neměřenou míru spokojenosti.

ABIOTIC (USA)
https://www.facebook.com/Abioticfl/
Technická progresivní drbárna z Floridy, tudíž kraje, kde se rodí jeden z těch nejlepších death metalů. Sice by se jejich název dal brát jak „Bez života“ nebo „postrádající život“, ale to rozhodně neplatí pro jejich tvorbu. Podepsaní pod Metal Blade vydali nový album Casuistry, který se konečně odpíchlo a sbírá kladné kritiky. I když sami víme, že největší pecka byl song „Vermosapien“,na kterej je natočenej i velmi pěknej klip… Pro někoho těžko zkousnutelný, pro někoho symfonicky nádherný. To jsou přesně Abiotic. Lepší opener by se těžko hledal.

Vstup: v předprodeji přes goout : 420,-  http://goo.gl/UupmGL
Na místě : 480,-
Začátek: 20:00 hod.
Více info na Facebook událost

Zveřejněno: 09. 01. 2016
Přečteno:
3302 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář