ZINEKontaktSpolupráceRedakceLinksDatabáze koncertů

Fobia zine

INFO BOX

METAL MADNESS 2019 - infočíst info »

Březovská metalová noc - infočíst info »

DEAD LETTER CIRCUS, SIAMESE, DAZE OF JUNE - infočíst info »

SPEED METAL INVASION II: STÄLKER, TORPËDO, OLD HÄMMER - infočíst info »

RIVERS OF NIHIL, BLACK CROWN INITIATE, MØL, ORBIT CULTURE - infočíst info »

PROTECTOR, DENET - infočíst info »

THRASH NIGHTMARE FESTIVAL VOL. 7 - infočíst info »


Další nové články

9. 7. 2019 | Ankety
AUTUMN COLD – „Deset otázek“ celý článek »

15. 6. 2019 | Ankety
EXITUS – „Deset otázek“ celý článek »

7. 6. 2019 | Ankety
PEORTH – „Deset otázek“ celý článek »

1. 5. 2019 | Postřehy
František Ringo Čech – Schelinger byl naprostý unikát.celý článek »

24. 4. 2019 | Ankety
RAVAR – „Deset otázek“celý článek »

22. 3. 2019 | Ankety
HORA RUIT – „Deset otázek“ celý článek »

14. 3. 2019 | Ankety
C- 4 – „Deset otázek“celý článek »

14. 3. 2019 | English
C-4 – „10 questions“celý článek »


Koncerty

23. 8. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
PÁTEK 23. 8. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, M...

23. 8. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
PÁTEK 23. 8. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, M...

24. 8. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 24. 8. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, ...

31. 8. 2019
Plzeň-Kalikovský mlýn.
Armageddon of Decibels Fest vol:2. Druhý ročník j...

5. 9. 2019
Rock Club KAIN
MIKHMAKH (alternative metal – France) Links...

7. 9. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 7. 9. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, M...

7. 9. 2019
Cheb
Ahoj, rádi bychom vás všechny pozvali na druhé pok...

14. 9. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 14. 9. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, ...

Naše profily

RSS kanál RSS kanál
myspace
bandzone

Web Archiv


TELEPATIE ZINE
» Info-články » KINGCROW ( ITA ) + VOTUM ( POL ) European tour 2016 - info

29. 12. 2015KINGCROW ( ITA ) + VOTUM ( POL ) European tour 2016 - info

27.2.2015, Praha - Exit-Us
Sobota 27.2.2016 19:30
Hudební Klub Exit-us, Sokolovská 195, Praha 9 (vedle divadla Gong)
www.exit-us.com

KINGCROW ( ITA ) +  VOTUM ( POL )  European tour 2016
+ support

Vstupné :   250,- předprodej / 299,-  na místě

KINGCROW – Italy ( progressive metal )

www.kingcrow.it
Progresivně laděná rock/metalová skupina Kingcrow z Itálie je ve svém žánru skutečným diamantem – kapela, která vydává neuvěřitelně skvělá alba se bezpochyby během několika let zařadí mezi opravdové lídry tohoto stylu. Kingcrow vydali své poslední album v červnu letošního roku u společnosti Sensory Records. V minulosti absolvovali již 4 evropske šňůry  a předskakovali velikánům jakými jsou Fates Warning, Jon Oliva's Pain nebo Redemption, jedno turné absolvovali jako headliner.
Diskografie :
Eidos - 2015, Sensory records
In
Crescendo - 2013, Sensory records
Phlegethon - 2010, Scarlet Records
Timetropia - 2006, Lucretia Recors International
Insider - 2003, Consytech Limited
Something Unknown - 2001, Videoradio
Video: https://www.youtube.com/watch?v=a4Giy35m410

VOTUM – Poland ( progressive metal )
www.votumband.pl
Polsko se zdá být velice bohaté na post rock / progresivní kapely, jednou z nejzajímavějších je právě Votum, spojující oba póly těchto žánrů ve fantastický i dobrodružný mix temného smutku a majestátu zároveň. Nové album spatří světlo světa v únoru 2016, kdy take proběhne pražský koncert. Votum již v minulosti na turné představili svůj velmi specifický a neobvyklý přístup k progresivnímu rocku a metalu po celé Evropě.
Diskografie :
Harvest Moon – 2013
Metafiction – 2009
Time Must Have a Stop - 2008
Video: https://www.youtube.com/watch?v=q-_XQwEvVb4

Support : TBA
sdílet
Přečteno: 991x Autor: Johan | Další články autora
Datum: 29. 12. 2015

FotoGalerie (Počet obrázků: 1)

Diskuze (Počet příspěvků: 0)
celá diskuze » | vložit příspěvek »



Novinky

19. 8. 2019 | Autor: Johan
DILIGENCE a další 6. 9. 2019 v Prazečtěte zde »

19. 8. 2019 | Autor: Bury
Kytarista MOTÖRHEAD vydá sólové albumčtěte zde »

19. 8. 2019 | Autor: Bury
HELLYEAH představují další skladbu z chystaného albačtěte zde »

18. 8. 2019 | Autor: Johan
Právě vyšla nová deska slovenské hc/punk kapely TENDENCIEčtěte zde »

18. 8. 2019 | Autor: Bury
EXHUMED zveřejnili novou skladbučtěte zde »

18. 8. 2019 | Autor: Bury
Nový videoklip FOSCORčtěte zde »

17. 8. 2019 | Autor: Bury
Vyšel dokument mexických ACIDEZ z evropských tourčtěte zde »

17. 8. 2019 | Autor: Bury
Nový videoklip SKYNDčtěte zde »

17. 8. 2019 | Autor: Bury
TOXIC HOLOCAUST představují novou skladbučtěte zde »

16. 8. 2019 | Autor: Johan
IN ARTICULO MORTIS se probouzí k životučtěte zde »

další novinky ...

Reklama

flash player not installed

Nejčtenější za 30 dní

30. 7. 2019 | Reporty
FESTA DE LA POHODA 2019celý článek »

12. 8. 2019 | Reporty
BRUTAL ASSAULT 2019 – Brutální slečnycelý článek »

24. 7. 2019 | Reporty
ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019 – den první (pátek)celý článek »

15. 8. 2019 | Reporty
BRUTAL ASSAULT 2019 – den první (středa)celý článek »

26. 7. 2019 | Reporty
ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019 – den druhý (sobota)celý článek »

7. 8. 2019 | Reporty
BRUTAL ASSAULT 2019 – warm up (úterý)celý článek »


Poslední diskuse

BRUTAL ASSAULT 2019 – den čtvrtý (sobota)
Datum: 18. 8. 2019 10:32:30
Autor: Admin
Titulek: ND

diskuse k článku »

BRUTAL ASSAULT 2019 – den čtvrtý (sobota)
Datum: 18. 8. 2019 10:22:24
Autor: ancient
Titulek: ND

diskuse k článku »

BRUTAL ASSAULT 2019 – den druhý (čtvrtek)
Datum: 16. 8. 2019 19:44:09
Autor: Johan
Titulek: DEICIDE

diskuse k článku »

BRUTAL ASSAULT 2019 – den druhý (čtvrtek)
Datum: 16. 8. 2019 10:02:44
Autor: Vit
Titulek: Deicide

diskuse k článku »

BRUTAL ASSAULT 2019 – den druhý (čtvrtek)
Datum: 16. 8. 2019 07:35:47
Autor: Lukas
Titulek: DEICIDE

diskuse k článku »

BRUTAL ASSAULT 2019 – Brutální slečny
Datum: 15. 8. 2019 09:19:31
Autor: Marek
Titulek: Kulhavý neberem!

diskuse k článku »


Partnerské weby

Fobia Distribution e-shop Metalopolis.net Metal Forever & Metal Man True empress

Reklama