Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

24. október 2015, Brno - Brooklyn

V sobotu 24.októbra 2015 se v brněnském underground klubu č.1 Brooklynu uskuteční další pokračování vypečené akce s názvem GINGER CANDY. V pořadí již sedmé pokračování nám nabídne velmi kvalitní squadru kapel. Pojďme se tedy podívat, co nám pořadatel přichystal za lahůdky..

FB událost sledujte a přidejte se zde: https://www.facebook.com/events/897348256970058/

CHAMBER OF MALICE (NĚMECKO - HOF)
Headlinerem celého večera bude tato německá pecka, která holduje brutálně slammujícímu deathcoru. Kapela na sebe poprvé výrazně upozornila v roce 2013 svým EP "DEAD CITY DEATHCORE". Debut vzbudil na core scéně značný rozruch a byl též fanouškovskou obcí velmi pozitivně přijat. Set se ovšem bude pravděpodobně opírat o loni vydané a takřka dokonalé EP "ZERO TWENTY EIGHT HATE". Na nahrávce se dočkáte krom devastujících breakdownů i všelijakých vyhrávek, podpořených naprosto zabijáckým growlingem v současné době patrně jednoho z nejlepších zpěváků tohoto stylu v Evropě – Chrisem. Pro CHAMBER OF MALICE to bude jeden z prvních koncertů na území ČR. Očekávejte circle pit a agresivní moshing!

MORTALLY INFECTED (SLOVENSKO - BRATISLAVA)
Bratislavští brutalisté hrající pestrý death metal plný slamů i sypaček se zformovali už v roce 1998. Po vynikajícím EP "THE AGE OF ECLIPSED HUMANITY" z roku 2008 se po kapele na nějaký čas slehla zem. Na scénu se vrátili letos s počinem "TOWARDS THE APOCALYPSE". Nutno podotknout, že toto CD vyšlo u agilního korejského vydavatelství SHOW NO MERCY RECORDS. Před časem nás tato parta hrdlořezů zničila svým povedeným setem na kultovním festivalu ANTITREND OPEN AIR v Žabčicích. Jistě nám opět ukážou, zač je toho loket!

I WARNED YOU (ČR - KARLOVY VARY)
Ze Slovenska se nyní přesuneme na Karlovarsko odkud přijedou tito talentovaní hudebníci. I WARNED YOU drhnou svůj osobitý death/metalcore od roku 2010. Za tu dobu vydali 2 CD, kterými se dostali do podvědomí širší metalové veřejnosti. Díky tomu je v lednu příštího roku čeká turné po dalekém Mexiku. Borci v nedávné době též natočili povedený videoklip ke skladbě „LIMITLESS“. O jeho ojedinělou zvukovou produkci v rámci naší scény se nezasloužil nikdo menší než Marc Görtz z Caliban. Doporučuji zhlédnout.

PASSION OF THE TRUTH (ČR - Brno)

P.O.T.T. si libují v brutálním deathcoru, který odkazuje na veličiny žánru jako THY ART IS MURDER nebo FIT FOR AN AUTOPSY. Za tři roky existence se častým koncertováním po celé ČR a zahraničí dostávají stále více do podvědomí fans extrémní hudby. Jedno pódium sdíleli s veličinami žánru jako CHORDOTOMY, PSYCHOFAGIST nebo KRAANIUM.

DEFORM (ČR- Brno)
Trio brněnských muzikantů drtící řízný hardcore už od roku 2003 se na koncertní pódia vrací po několika letech. Přijďte je tedy náležitě podpořit :)

Brány klubu se pro veřejnost otevřou v 19h a první tóny zazní o hodinu později. Vstupenky za pouhopouhých 99 Kč budou k dispozici jen na místě. Pokud jste příznivci deathcoru, metalcoru, death metalu nebo máte otevřenou mysl pro různé styly hudby, tak na téhle akci chybět rozhodně nemůžete!

CHAMBER OF MALICE
https://www.facebook.com/chamberofmalice
https://chamberofmalice.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=eSLjtA8Q070

MORTALLY INFECTED
https://www.facebook.com/mortallyinfected
https://mortallyinfected.bandcamp.com/album/towards-the-apocalypse
https://www.youtube.com/watch?v=MPS75JDovuo

I WARNED YOU
https://www.facebook.com/iwycore
http://bandzone.cz/iwarnedyou
https://www.youtube.com/watch?v=w4F4F4sX_Tg

PASSION OF THE TRUTH
http://www.facebook.com/PassionOfTheTruth
http://bandzone.cz/passionofthetruth
http://www.youtube.com/watch?v=VJsxc451jrU

DEFORM
hardcore/thrash
https://www.facebook.com/pages/deform/101266494347
bandzone.cz/deform


Zveřejněno: 28. 09. 2015
Přečteno:
3347 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář