Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

10.10.2015, Praha - Modrá Vopice

Málokdy, opravdu málokdy, nám zahraniční bookingoví agenti dohodí nějaký parádní koncert na nejlepší den v týdnu pro kulturu, tedy na sobotu.
Tyhle dny si schovávají většinou pro Německo či Švýcarsko, kde jim lokální pořadatelé mohou učinit zajímavější nabídku.
Teď se ale něco stalo, snad byl úplněk, snad se jim zželelo východní Evropy, nebo se prostě jen překlikli.
Každopádně v sobotu 10.10. se nám do oblíbené pražské Modré Vopice přijedou rozvalit dvě velmi zajímavé kapely z USA a Itálie!

Headlinerem tohodle večera budou američtí death metaloví progresoři GIGAN! Loni v prosinci, jste měli možnost je vidět na stejných prknech společně s novátory Ulcerate a Wormed, tentokrát však vyráží do Evropy s jasným cílem, zahrát delší sety než v prosinci, aby se jejich fanoušci mohli potěšit jejich psychedelickým deathem až do úmoru! Jen pro připomenutí, v jejich řadách naleznete i ex-členy Hate Eternal či Animals Killing People!

Ten, kdo sleduje ty nejpodivnější a nejexperimentálnější kapely na scéně, nemohl nezaregistrovat přerod rozpadnuvších se italských Psychofagist v novou a ještě úchylnější kapelu, s krátkým názvem, SYK! Ženský vokál, křik a nenávistný sykot, má na bedrech rodačka ze Sardínie, uhrančivá striga DALILA KAYROS, do které se prý platonicky a marně zamiloval i Phil Anselmo z Pantery, který bude kapele vydávat příští rok druhé album (to první jsme vydali loni my, museli jsme se pochlubit). Vo co de? Industriál, ambient, jazzdestrukce, Godflesh, Scorn, Daniele Brusaschetto..s prvně jmenovanými odjeli SYK letos už dokonce i turné po Itálii.

Pro pražsko/olomoucké blastcoristy PERFECITIZEN tohle nebude jen tak obyčejný řadový koncert, chystají se tu totiž pokřtít svou druhou fošnu "Corten", která vyšla letos v létě a která je ještě úchylnější než jejich vydařená debutní deska. Bez toho, aniž by nám někdo musel držet revolver u hlavy, si dovolíme titulovat tohle trio za momentálně nejžhávější uhlík na českém spáleništi! Sundejte si sandálky, vysvlékněte ponožky, nasaďte sluchátka, pusťte si nové album a my Vám ručíme za to, že tyhle rozpálený uhlíky přejdete bez úhony! Zapotřebí bude jen jedna věc, mít tohle CD pořádně naposlouchané!

Progresivní death metal, který do sebe nasákl novou i starou školu smrtícího kovu, to jsou Litoměřičtí  a zaslouženě do nebes vyvyšovaní KEEP ON ROTTING, jejichž řady před rokem doplnila skvělá zpěvačka Daniela  (znáte i z Diligence). Normálně hrají po klubech jako headlineři, ale na tomhle koncertě si prostě zahrát chtěli, tak přijali i někdy nevděčnou roli vykopávače. Nemusíte se ale bát, nebudeme jim na začátek stahovat hlasitost, to by z nás Daniela stáhla kůži zaživa! A ona to umí!

začátek: 19:30
vlezné: 250,-

www.neonarcis.com
www.myspace.com/giganmusic
https://syk-official.bandcamp.com/
http://www.perfecitizen.com/
https://keeponrotting.bandcamp.com/

Zveřejněno: 10. 09. 2015
Přečteno:
3160 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář