Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

2.10. 2015, Praha - Modrá Vopice

Německá speed/thrash metalová legenda S.D.I. (SATAN´S DEFLORATION INCORPORATED) konečně přijede, abychom si je my, zmlsaní metaloví fanoušci, kteří už všechno viděli a všechno slyšeli,  mohli konečně odškrtnout a splnit si sen, vidět kapelu našeho mládí!

S.D.I. se zformovali v roce 1985 a hned následující rok vydávají demo "Bloodsucker" (které v těchto dnech po reunionu kapely vychází i na vinylu). Tentýž rok vychází i debutové album "Satan´s defloration incorporated". Jejich druhá a rozhodně nejslavnější deska "Sign of the Wicked" se objevila na pultech v roce 1988, což je magický rok pro thrash metal. Ve stejném roce vychází například "South of Heaven" od Slayer, "Under the Influence" od Overkill, či "State of Euphoria" od Anthrax. "Sign of the Wicked" obsahuje i jejich hit MEGAMOSH a nutno říct, že tahle deska a období kolem jejího vydání jsou považovány s odstupem času za nejlepší, ale i nejtvrdší období S.D.I. Je to doba, kdy naše násilně odříznuté země sužuje hlad po všem, kde jsou zbustrované kytary, ten kdo si zamiloval S.D.I. v těchto časech, už na ně ani po desítkách letech jejich klinické smrti nezapoměl. Pokoušet se Vám mladším namluvit, že to bude návrat tvrdé thrash metalové kapely, by nebylo tak úplně fér. S.D.I. měli vždy velice blízko ke klasickému heavy metalu a proto se na ně lépe hodí samolepka SPEED METAL, ale koho to zajímá? Srát na to! Megamosh!

Pražský koncert, bude vlastně taková pocta tomuto stylu osmdesátých let a protože hudba spojuje lidi všech generací, vystoupí  společně s S.D.I. několik stylově podobných, ale věkově dosti odlišných kapel.

Na podiu budete moci ten večer vidět chlápky, kterým je už něco málo přes padesát, čtyřicetileté fotry od rodin, kteří si těžko zvykají na to, že jim mladý holky vykaj, třicetileté kluky, kteří ještě věří, že mohou změnit Svět k lepšímu, ale i dvacetileté holobrádky, na které bude po koncertě čekat za klubem máma.

Za každou z nich dáváme ruku do ohně!  RADIOLOKÁTOR, EXORCIZPHOBIA, MURDER INC.

Pokud by byl zájem větší, pokusíme se přeložit koncert do většího klubu!

start: 19:00
vlez: 270/299,-
info a předprodej: neonarcis@seznam.cz

předprodej v obchodech:  REKOMANDO (Praha), MAXIMUM UNDERGROUND (Praha)
www.neonarcis.com

www.sdi-metal.com
www.bandzone.cz/exorcizphobia
http://bandzone.cz/murderinc

link na událost:
https://www.facebook.com/events/977848268914186/


Zveřejněno: 30. 06. 2015
Přečteno:
3277 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář