Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

15.11.2015, Zlín - Sportovní hala Euronics -

XI. ročník mezinárodního rockového festivalu v ČR!

Již XI. ročník zimní verze největšího rockového festivalu u nás, Zimní Masters Of Rock, se hlásí se svou sestavou. Tato chladivá variace kultovní pařby tvrdé muziky letos přichází s první řadou nadupaných kapel, které si nesmíte nechat ujít! Další kapely budeme brzy zveřejňovat.

Jednou z prvních hvězd jsou portugalští MOONSPELL. Zbrusu nové studiové album dark metalových průkopníků s názvem „Extinct“, bylo nedávno vydáno. Na upírech odkojená portugalská kapela si v nynější tvorbě zanechala tvrdší  metalový podtext a navíc bravurně zvládá melodické vsuvky.

Metal z trochu jiného soudku nám přiveze SALTATIO MORTIS. Svérázná německá kapela se žánrem přibližuje punku, jedná se ovšem o jednoznačnou středověkou muziku smíchanou s rockem. K vyjádření svého umění Saltatio Mortis používá spoustu zvláštních  nástrojů, speciální druh houslí zvaných Niněra, dále obdoba kytary s melodickými a basovými strunami Chapman stick, dudy a další neobvyklé nástroje.

Novinkou a jedním z prvních velkých vystoupení je Česká premiéra nového hvězdného projektu ALMANAC. Kytarista Victor Smolski (exRAGE) stvořil nový projekt. Očekávejte mnohé, protože dalším členem nové kapely ALMANAC je zpěvák Andy B. Franck z BRAINSTORM. V hlasovém projevu ho nadmíru podpoří další hvězda této doposud nepublikované sestavy zpěvák David Readman z PINK CREAM 69. A aby toho nebylo málo, doprovodí je dva ženské vokály z filharmonie ORQUESTRA BARCELONA.

Ve vínu zaslíbené Francii, nalezneme jednu obdivuhodnou kapelu hrající industrial metal. Jmenuje se DAGOBA. Jejich hudba je příjemně rozvětvená, svižná a plná kreativity. Kdo má rád industriální prvky a inovaci v hudbě, tak by měl této kapele, rozhodně dát šanci. Naživo je výborná!

Kapela JADED STAR je novinka. Tvoří ji zpěvačka Maxi Nil (ex-VISIONS OF ATLANTIS), Raphael Saini (ex-ICED EARTH), Kosta Vreto (HORIZON'S END, WARDRUM) a Babis Nikou (ASTRAL DNA, OPENED PARADISE, DIA MAGEIAS). Jaded Star podává výkon plný poctivého heavy metalu. Pecky od Jaded Star vás mile překvapí svou originalitou a melodickým podáním.

A to není vše! Set těchto skvělých kapel bude ještě doplněn o spoustu dalších umělců. Máte se na co těšit! Zimní Masters Of Rock si prostě nenecháte ujít!

Zimní Masters of Rock se uskuteční v neděli 15. listopadu ve Zlíně, od 13:00, ve Sportovní hale Euronics. Vstupenky za super cenu 750,- Kč platnou do konce října jsou k dostání na dobírku přes www.mastersofrock.cz nebo osobně ve Zlíně v Masters of Rock Café na Čepkově a v sídle agentury v Praze U Bulhara 3. Jsou také rovněž v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.

Zveřejněno: 20. 06. 2015
Přečteno:
3171 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář