DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Přírodní Amfiteátr Lochotín, 5.6. – 7.6. 2015 - sobota

Osamělý vlk KubaAjz:

V noci se příjemně ochladilo a tak se krásně a dlouze spalo. Energie je nabita, může se vyrazit zpět do areálu. První kapela STROY mě nedokázala ničím zaujmout. Druzí SEVEN nastupují s intrem z Dvořákovy symfonie „ Z Nového světa“, což mě velmi potěšilo, snad možná až tak, že jsem si tento moment zapamatoval víc než celý jejich set.

ELVENKING ze slunné Itálie mě docela bavili, spíš než o folk metal šlo o power metal s houslemi. První kapela, kterou jsem si dnes naplno užil, byli němečtí MAJESTY kráčející ve šlépějích MANOWAR. Parádní zapamatovatelné refrény i kytarová sóla, pěkně jsem si zapařil. Hudba CIVIL WAR mi šla jedním uchem tam a druhým ven, nedokázali mě naplno zaujmout.

Na TANKARD jako vždy v první řadě, opět nezklamali, veselá pivní thrashová show, headbangers a nic víc. Nadcházející 2 kapely nejsou nic pro mě a tak si jdu na chvilku odpočinout do auta. Vracím se natěšený na legendy TESTAMENT. A zklamán jsem ani v nejmenším nebyl. Asi tak stokrát lepší než posledně v Praze, kde koncert totálně pohřbil špatný zvuk. Dnes naprostá špička a spokojenost. Indiáni a thrash metal prostě patří k sobě.

Zůstávám i na poslední dnešní kapelu EDGUY, jejich melodický heavy metal mě nijak neuráží a tak si ho dávám v pohodě v sedě. Už se mi pomalu klíží oči, když v tom kapela vpálí cover od mistra Karla Gotta – Včelka Mája v češtině. V tomto momentu je celý areál na nohách a šílí a jásá, jak kdyby zrovna přihlížel pádu našeho prezidenta ze schodů. Musím uznat, že výběr songu to byl opravdu znamenitý, doporučuji najít video na youtube. Konec šmitec, utahaný jdu na kutě nabrat síly na poslední den.

Fotky: Ignor

Zveřejněno: 13. 06. 2015
Přečteno:
3349 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář