Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
INSANIA

4. - 6. 6. 2015, Hradec Králové

Jeden z největších a nejpopulárnějších festivalů Rock For People v Hradci Králové už se kvapem blíží. Jeho 21. ročník nabízí hvězdy největší kvality, které během tří hracích dnů předvedou to nejlepší, co umí. Organizátoři dnes zveřejnili oficiální harmonogram.

Úvodní den bude v provozu pouze jedno pódium, na kterém se představí čeští Pipes and Pints a večer jej obsadí švédeští Deathstars a metalcorová hvězda Asking Alexandria. Zajímavý program bude i na Zoot Stage, kde se představí Hardcoroví Status Praesents, britští ROAM nebo The Color Morale z USA. Za zmínku rozhodně stojí i program na Red Bull Tourbuse, kde vystoupí britské kytarové trio The Feud nebo mezinárodní formace N.O.H.A.

Druhý den už poběží všechno na plné obrátky. Na hlavních pódiích odpoledne vystoupí americká úderky Red Fang a Hollywood Undead nebo třeba i Vypsaná Fixa. Večer mnoho lidí potěší zámořská hvězda Limp Bizkit, po kterých budou pokračovat kanaďané Three Days Grace. Hlavní hvězdou večera budou legendární Faith No More, kteří se na festival vrací po třech letech, kdy jim počassí v roce 2012 nedovolilo vystoupit. Mezi černé ovce druhého dne bych zařadil britské formace Beast a Hyena, nebo německé Go Go Berlin.

Večer třetího hracího dne bude trošku tanečnější, ale odpoledne si poslechnete prvotřídní rock od amerických Yellowcard, nebo pořádný metalcore od švédských Dead By April. Druhé pódium nabídne české hvězdy Davida Kollera nebo Vojtu Dyka, po kterých ukončí festival britský d'n'b interpret Flux Pavillion. Ještě před jeho setem ale zapaříte spolu s britskými Bastille, kteří navážou na rockový koncert amerického projektu Julian Casablancas + The Voidz. Neměli byste si také nechat ujít program na Zoot Stage, kde se objeví například slovenští Korben Dallas, britští Shoshin a Asylum nebo australané Northlane.

Kompletní program naleznete na webových stránkách:

http://hradec.rockforpeople.cz/program/harmonogram/

Zveřejněno: 04. 05. 2015
Přečteno:
3293 x
Autor: Dave | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář