Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

11.4.2015, Brno - m13 klub

Moravští Morgue Son a slovenská Morna zahrají společně řadu koncertů. Rockovou náladovostí a progresivním melodickým death metalem Vás provedou ňekolika večery - konkrétně v městech HODONÍN, ZLÍN, VSETÍN, BRATISLAVA, BRNO, TRNAVA. Nenechte si ujít koncertní zastávku plnou nářezu s atmosférou.
V Brně jako speciální host vystoupí In Divergence.

Vstupné: 100Kč

Morna:
Seskupení mladých a ambiciózních borců, jejichž hudba je plná zvratů, melancholických pasáží s čistými kytarami, které vyvažují části technické, tvrdé a úderné s agresivním growlem. Kapela během svého několikaročního působení stihla vydat debutové album A Tale of Woe, které bylo nominované mezi 5 nejlepších alb roku 2013 v kategorii Hard & Heavy v rámci udělování cen Radio_Head Awards. Kapela taktéž odehrála mnoho koncertů na Slovensku (především v Bratislavě), taky v České republice, Polsku a naživo vystoupili také v Rádiu_FM v relaci Headbanger_FM. V tomto roce se chystají zahrát na slovenském metalovém festivale Gothoom a zároveň nahrát a vydat druhé album, na němž se průběžně pracuje.
http://morna.sk/

Morgue Son:
Barevná historie Morgue Son celou dobu ukazuje, že kapela nemíní stát na místě. Ukazuje na rockový směr. Ať už progresivní, atmosferický či jakýkoliv barevný...nové album Morgue Son "Večernice ~ Proplouváš" , které vyšlo 15.listopadu 2014 obsahuje osm tracků. Atmosférické rockové album, které vzhlíží ke zlatým vintage časům. Pocitově balancuje mezi barovou atmosférou, psychedelií, klasicky rockovou rytmikou a melancholicko metalovými highlighty. I přes touhu v meditativní tvář a nejklidnější materiál v dosavadní práci kapely, neztrácí energii. Veškeré náhravání proběhlo opět ve studiu Unart, ve spolupráci s Frantou Šebákem, se zvukem který ctí rockovou živost a vydává se proti dnešním boostovaným konvencím.
http://morgueson.com/
www.morgueson.bandcamp.com

Speciální host: In Divergence
Večer zahájí prog-metalová smečka In Divergence se svým historický prvním koncertem. Již na první pohled si můžete všimnout kontrastu, který je pro jejich hudbu charakteristický. Melodickému zpěvu zpěvačky drsně kontrastuje hutný growl. Kytary přechází z rychlých a veselých pasáží do těch pomalých smutných. Nebojí se tvrdého riffu, stejně tak nepohrdnou jemnou baladou. To vše je zabaleno do syrového zvuku bez efektů, samplů a dalších zlepšováků.



Zveřejněno: 25. 03. 2015
Přečteno:
3253 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář