Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TELEPATIE VI

Březen 2015, Česko, Slovensko

Moravští Morgue Son a slovenská Morna zahrají společně řadu koncertů. Rockovou náladovostí a progresivním melodickým death metalem Vás provedou pěti večery - konkrétně v městech HODONÍN, ZLÍN, BRATISLAVA, BRNO, TRNAVA. Nenechte si ujít koncertní zastávku plnou nářezu s atmosférou.

Morgue Son:
Barevná historie Morgue Son celou dobu ukazuje, že kapela nemíní stát na místě. Ukazuje na rockový směr. Ať už progresivní, atmosferický či jakýkoliv barevný...nové album Morgue Son  "Večernice ~ Proplouváš" , které vyšlo 15.listopadu 2014 obsahuje osm tracků. Atmosférické rockové album, které vzhlíží ke zlatým vintage časům. Pocitově balancuje mezi barovou atmosférou, psychedelií, klasicky rockovou rytmikou a melancholicko metalovými highlighty. I přes touhu v meditativní tvář a nejklidnější materiál v dosavadní práci kapely, neztrácí energii. Veškeré náhravání proběhlo opět ve studiu Unart, ve spolupráci s Frantou Šebákem, se zvukem který ctí rockovou živost a vydává se proti dnešním boostovaným konvencím.



Morna (SK):
Zoskupenie mladých, ambicióznych chalanov, ktorých hudba je plná zvratov, melancholických aj melodických pasáží s čistými gitarami, ktoré vyvažujú technické a tvrdé, úderné časti s agresívnym growlom. Kapela Morna počas jej niekoľkoročného pôsobenia stihla vydať debutový album A Tale Of Woe, ktorý bol nominovaný medzi 5 najlepších albumov roka 2013 v kategórii Hard and Heavy, v rámci udeľovania cien Radio_Head Awards. Taktiež odohrali množstvo koncertov po Slovensku, najmä v Bratislave, tiež v Českej republike, Poľsku, a naživo vystúpili v Rádiu_FM v relácii Headbanger_FM. V tomto roku sa chystajú odohrať na slovenskom, metalovom festivale Gothoom, a tiež nahrať a vydať druhý album, na ktorom priebežne pracujú.


JAKO SUPPORT PRO HODONÍNSKÝ KONCERT BUDOU OBSCURO CORVUS A PRO ZLÍNSKÝ - FREE FALL. V BRNĚ VEČER OTEVŘOU IN DIVERGENCE.


Zveřejněno: 27. 02. 2015
Přečteno:
3350 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář