Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

Jaro 2015, Praha - Forum Karlín

Přeloženo na jaro!


Už jen tři týdny nás dělí od chvíle, kdy na pódium haly Forum Karlín vletí vybraná společnost těch nejjasnějších hvězd metalového nebe. Bombastický projekt METAL ALL STARS - BEATFEST budou v sobotu 6. prosince 2014 v Praze reprezentovat Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY, Ozzy), James LaBrie (DREAM THEATER), Joey Belladonna (ANTHRAX), Geoff Tate (ex- QUEENSRŸCHE), Chuck Billy (TESTAMENT), Cronos (VENOM), Dave Ellefson (MEGADETH), Gus G. (FIREWIND, Ozzy), Vinny Appice (ex-BLACK SABBATH, DIO), Blasko (Ozzy, Rob Zombie), Ross the Boss (ex-MANOWAR, DEATH DEALER), Carmine Appice (KING KOBRA, VANILLA FUDGE) a sličná Kobra Paige (KOBRA AND THE LOTUS).


Před nimi nám ušní bubínky namasírují a na rachot nás připraví dvě metalové bandy z Kalifornie - pětice CAGE a SUPERFIX. CAGE se na heavy metalové scéně pohybuje už 22 let a v zámoří má obrovskou základnu fanoušků. Hlavně díky melodické heavy / power metalové tvorbě a koncertním show přeplněných energií (IRON MAIDEN nebo JUDAS PRIEST s sebou na turné hned tak někoho nevezmou), stejně jako díky postavě frontmana Seana Pecka, který je aktuálně i hlasem skupiny DEATH DEALER. SUPERFIX je naopak mladou kapelou, ovšem její alternativní hard rock / metal vás polapí od prvních tónů. Hlavní postavou skupiny je Kalen Chase, který několik let strávil s kapelou KORN.


První prosincová sobota bude v Praze patřit monstróznímu projektu METAL ALL STARS a jeho hostům - kapelám CAGE a SUPERFIX. Zažijte nejslavnější metalové muzikanty všech dob během jednoho večera na jednom pódiu!


Vstupenky už od 690,- Kč pořídíte na www.mastersofrock.cz, stejně jako v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.


Zveřejněno: 09. 11. 2014
Přečteno:
3239 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář