Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

15. 11. 2014, Brno - Favál

Tradiční podzimní setkání příznivců metalové muziky na brněnském Favále se pomalu blíží! Je nám radostí pořádat již sedmý ročník této skvělé akce, kde se setkávají různé odnože českého metalu. Jako vždy se můžete těšit na výběr z tuzemských metalových špiček, jedinečný hudební zážitek a neuvěřitelně propařenou noc!

Pro letošní ročník jako headlinera uvádíme vynikající kapelu SIX DEGREES OF SEPARATION! Tuto bandu snad není nutno představovat, však pro neznalého posluchače se jedná o perlu na české metalové scéně. Tato stálice se po kratší pauze vrací s novým albem The Hike & Other Laments, které již prezentovala na mnoha letních festivalech (Masters of Rock, Brutal Assault, Czech death fest). Jsme velice poctěni, že si kapela našla cestu k nám do Brna a to rovnou na WFTW!

Další báječnou kapelou jsou brněnští DEATH SENTENCE. Tato formace se proslavila již ze začátku 90. let a udávala směr českého probouzejícího se undergroundu. Jedinečná kombinace prvků melodického death metalu, doom metalu, výrazných klávesových a houslových partů přináší to, co dělá tuto kapelu výjimečnou. Zmrtvýchvstání bandy Death Sentence je jakýmsi nostalgickým gestem a jsme nadšeni, že se uskuteční právě tento večer! Dalším milým překvapením je mnoho hostů, kteří doplní původní členy. Máte se na co těšit.

 Pro stálé návštěvníky festivalu nebude překvapením další jméno – kapela ARCH OF HELL. Tato banda se ujala již tradičně role pořadatelů celé akce. Hudebně nese označení symfo-melodic metal with death metal edge. Přijďte se přesvědčit, jak je tato hrana ostrá a zapařit ve vyhlášeném kotli!

Pokračujeme ve stylu alternativního metalu s výbornou formací MORGUE SON! Toto jméno je pro metalového fandu jistě povědomé, kapela však prošla výrazným stylovým a hudebním vývojem od atmosférického blacku až k dnešnímu psychedelickému rock/metalovému výrazu. Kapela se právě chystá na křest následovníka kladně hodnoceného alba Impure Speculum Replete With Eeriness.

Celý večer pak otevře skvělá banda z Uherského Hradiště – MADE BY ZERO. V podání těchto pánů se můžete těšit na našlapaný metalcore, který jistě rozehřeje všechny přítomné jak je třeba!

http://bandzone.cz/koncert/349714

Zveřejněno: 03. 11. 2014
Přečteno:
3332 x
Autor: Niviat | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář