Nejbližší koncerty
LLYR

4. 10. 2014, Restaurace na Kopečku - Ústí nad Labem

POZOR POZOR POZOR! BLACK, DEATH A THRASH v Ústí nad Labem! První ročník festivalu INFERNO OF THE NORTH aneb Ústí nad Labem ZAŽIJE PEKLO NA ZEMI!

http://bandzone.cz/koncert/345163
https://www.facebook.com/events/316442375172370/?fref=ts

Do Ústí nad Labem dorazí rozpoutat peklo:

STÍNY PLAMENŮ (black metal) se rozhodli zase po delší době opustit plzeňský kanalizační zařízení a předvést nám pořádnou porci prvotřídního black metalu.  Bude to řezat, bude to bolet a bude to zběsilé! Všichni příznivci černého kovu a mrazivých melodií jsou očekávání v restauraci Na Kopečku! Lord Morbivod a jeho smečka vás zvou na výlet do podzemních chodeb. Bude vám chladno a bude to opět ZLO! Kapela připravuje nové album, tak je určitě na co se těšit!
http://stinyplamenu.net/

DYSANGELIUM (death metal) jsou z Pardubic a hrají death metal v jeho pravověrné podobě. Jejich album s názvem „Maniachrist“ způsobilo menší pozdvižení mezi milovníky old schoolových melodií. Pořádná, energická porce deathu obohaceného o thrash, divoký zpěvák a bubeník jsou zárukou toho, že vás druhý den bude bolet pořádně za krkem. DYSANGELIUM jsou známí velmi divokými koncerty! Pardubičáci právě vydali nové album „Holykaust“ a tak určitě zazní i nějaké nové skladby! Pro deathové maniaky je tahle kapela povinnost!
http://bandzone.cz/dysangelium

CUTTERRED FLESH (death-metal) Karlovy Vary
Skupina CUTTERRED FLESH byla založena v listopadu 2001 v Chodově u Karlových Varů basistou Romanem a kytaristou Vitalijem. Od vzniku kapely mají kluci jasně určený směr a tím je brutal death metal. Kapela má nějakou dobu venku nové album „Dying in Pieces“, které doslova zbíjí!
https://www.facebook.com/pages/Cutterred-Flesh/158482622234

Thrash deathoví MEAN MESSIAH, původně one man projekt, za jehož vznikem stojí multiinstrumentalista Dan Friml. Mean Messiah v červenci 2013 vydali debutové album “Hell”, které bylo vřele přijato jak kritikou, tak posluchači. Uznání si vysloužilo nejen na domácí půdě, ale i v zahraničí, kde nadále sklízí nadšené recenze.
www.meanmessiah.com

INFO:
Kdy:  sobota  4. 10. 2014 - 20:00 - 23:55
Kde:  Restaurace na Kopečku , Ústí nad Labem, ČR
Vstupné : 100,- kč

http://bandzone.cz/koncert/345163
https://www.facebook.com/events/316442375172370/?fref=ts


Zveřejněno: 23. 08. 2014
Přečteno:
3525 x
Autor: Asphyx | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář