Nejbližší koncerty
  • 16. 04. 2024Extrémní death-thrashová kapela SPIDER KICKER'S z Řecka h...
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
HUSMAN FEST

15.-17.8.2014, Hodonín

Kapela THERION přijede na MOM 2014 předvést epickou show, která vtáhne posluchače do světa mytologie, magie a okultismu za zvuku velkolepých symfonických orchestrací a sborů.  Tato švédská kapela, která oslavila již své 25. výročí ve světě metalové hudby, je tak nejen právoplatným zakladatelem symfonického metalu, ale také vlastním živým hudebním organismem, který přijímá v hudební tvorbě nové výzvy a podílí se na mnohých výjimečných projektech.  Nenechte si tedy ujít příležitost vidět strhující živé vystoupení THERION na MOM 2014!

Kapela na kterou se velmi těšíme, jsou folkmetaloví ENSIFERUM Tato finská kapela patří ke světové špičce ve svém žánru a také k ostříleným bardům velkých festivalů. Jsme proto velmi rádi, že zavítají i na MADE OF METAL 2014.

Připravte se na epickou jízdu v podání LUCA TURILLI’S RHAPSODY, kteří se představí na MADE OF METAL 2014 v roli jednoho z headlinerů.  Je nám ctí, že můžeme oficiálně oznámit tuto italskou skupinu, jejíž hudba je trefně nazývána filmovým metalem. Ve skladbách se setkáte mimo klasický powermetalových postupů, také s pompézní orchestrací a sbory. Kapela sama tvrdí, že připravuje pro fanoušky nejen hudební, ale také vizuální zážitek. Těšit se tak můžete na mistrovskou show plnou speciálních efektů, která vás přenese do jiného světa.

Jsme rádi, že se všichni těšíte na oznámení další velké kapely pro MADE OF METAL 2014, proto dnes oficiálně potvrzujeme jednu skutečně velkou bandu co do zajímavosti, množství fanoušků i počtu hudebníků na scéně! Je nám ctí přivítat na MOM 2014 německou skupinu HAGGARD, která přijala naše pozvání a na svůj návrat do České republiky se velmi těší. HAGGARD ve své hudbě kombinují tradiční rockové nástroje s epickými orchestracemi, deathmetalový i operní zpěv a to vše s energií, která dokázala strhnout diváky také na Wacken Open Air (hned ve dvou ročnících) nebo letošních 70000 Tons of Metal v Miami. Neváhejte a užijte si na MOM 2014 tento epický metalový orchestr, který vám představí příběhy dobra a zla ve fantasy světě Ithiria.

Máme tady poslední kapelu pro letošní MADE OF METAL. Přivítejme norskou skupinu SIRENIA, která vznikla v roce 2001 pod taktovkou Mortena Velanda. Po více než deseti letech svého působení má na svém kontě 6 alb, příznivé hodnocení kritiků po celém světě a umístění na předních příčkách evropských hudebních žebříčků. Kromě koncertních šňůr se kapela zúčastnila také mnoha velkých evropských festivalů. Věříme tedy, že si nenecháte ujít tyto skvělé symfoniky v čele s krásnou zpěvačkou Ailyn.

Je nám ctí představit další velké jméno pro festival MADE OF METAL 2014! Upozorňujeme však, že už jen přečtení názvu této kapely ve vás může vyvolat chuť na pivo a touhu vypravit se na plavbu po oceánech. Oficiálně tedy potvrzujeme ALESTORM - mořské vlky, kteří přijedou na MOM 2014 představit svoji novou desku, jejíž vydání se chystá na léto. Tato skotská banda slibuje kromě pravé pirátské power/folk metalové hudby také divokou show, díky níž se proslavila po celém světě.

Další potvrzenou kapelou jsou švédští  AMARANTHE. Těšte se na sympatickou zpěvačku Elize Ryd, která hostovala při nahrávání singlu Sacrimony (Angel Of Afterlife) s kapelou Kamelot, s nimiž si zahrála také v klipu a dostala tak skupinu AMARANTHE do podvědomí mnohých fanoušků. 

http://www.madeofmetal.cz/home.html


Zveřejněno: 02. 08. 2014
Přečteno:
3403 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář