Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

23.-24.-25.10.2014, Plzeň - Božkov

Po špatných zprávách konečně můžeme přijít také s pozitivními novinkami. Bookingová agentura dnes potvrdila, že plánované turné, které má být součástí PoP8 se uskuteční bez SAMAEL v line-upu. Po čtyřech letech se tedy na Phantoms vrací 'True Norwegian Black Metalisté' TAAKE v čele s maniakálním Hoestem. Zde není třeba dalších slov!!

Kapelu podpoří švédská black metalová hydra VALKYRJA. Aktuální album „The Antagonist's Fire“ je zcela dech beroucím počinem a my jsme velmi rádi, že se s ním kapela dostává i do Plzně.

Celé turné pak bude podpořeno supportem, který bude oznámen později. Bude se jednat o jednu či dvě další kapely, které tak zahrají i na PoP8. Jejich jména oznámíme, jakmile se k nám od agentury dostanou.

Konečná cena vstupenky je v předprodeji nastavena na 850 Kč. Věříme, že za letošní sestavu je to cena přiměřená. Vstupenky na Warm-Up party budou k dostání pouze u vstupu do klubu Parlament. Majitelé vstupenek na hlavní program z předprodeje, budou mít na Warm-Up party slevu.

Soupiska je tímto tedy téměř uzavřena. V příslušných sekcích webu najdete veškeré podstatné informace, které budou průběžně doplňovány o horké novinky. Pokud byste rádi festival podpořili rozšířením letáků a plakátů ve vaší lokalitě či na žánrově podobné akci, napište a my vám je zdarma zašleme (honza@phantomsofpilsen.cz). Přidejte se k nám také na Facebooku či pozvěte své přátele na událost zde.

Dnešním dnem je možné objednávat dvoudenní vstupenky (tickets@phantomsofpilsen.cz), jakož je i zakoupit na všech předprodejních místech sítě Ticket Art a také v prodejně Musicrecords v Plzni a Red Raven shopu v Praze. Bližší info o předprodeji v příslušné sekci webu.

V sekci ubytování již tradičně najdete různé tipy, kde se v Plzni levně ubytovat. Neváhejte nás o radu požádat také na e-mailu accommodation@phantomsofpilsen.cz, právě zde bude opět možné domluvit nejlevnější varianty ubytování.

Více na www.phantomsofpilsen.cz


Zveřejněno: 19. 07. 2014
Přečteno:
3327 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář