Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Říjen - prosinec 2014

Společné jarní turné dvou metalových kapel Arakain a Dymytry bezpochyby předčilo očekávání všech. Strhla se lavina pozitivních ohlasů a hlavně žádostí o pokračování, a to jak od fanoušků, tak i pořadatelů. Výsledkem je prodloužení tohoto výjimečného spojení i do druhé poloviny roku 2014. Druhou porci Arakain Dymytry Tour 2014 kapely naservírují v období od 17. října do 20. prosince. Půjde o 21 koncertů po celé České Republice.

Pozimní ARAKAIN DYMYTRY Tour je tak skvělou příležitostí nejenom pro ty, kterým jarní společné turné kapel uniklo. Unikátní spojení dvou špičkových metalových kapel na jednom pódiu se totiž v dalším roce určitě neobjeví.

Na své si však přijdou i ti, kteří měli možnost si vychutnat už i jarní turné. A rozhodně se nebudou nudit! Samozřejmostí bude nový playlist obou kapel a už nyní se pracuje se i na nových překvapeních.

„Volba společného turné s Dymytry se ukázala jako správně načasovaná a ověřila stoupající pozornost, kterou si Dymytry vybudovali. Bylo určitě mnoho fanoušků, kteří navštívili i více koncertů v turné a většina komentářů se nesla v duchu, že něco takového u nás ještě neviděli. To nahrává tomu, že na podzim budeme s Dymytry pokračovat na společném turné, protože jsou lokality, kam jsme se nedostali a kde je toto naše spojení žádáno,“ hodnotí jarní společné turné kytarista Arakainu Jiří Urban.

Playlist zvolí fanoušci

Stran playlistu se dostanou ke slovu i fanoušci. Ti si totiž skladby, které následně na turné zazní, sami vyberou.  Již brzy bude spuštěna anketa, kde bude možné zvolit podzimní playlist obou kapel.

Volit budou moci dosud nehrané songy z aktuálních CD – Adrenalinum od Arakainu a Homodlak od Dymytry, tak i z nabídky vytvořené z celé diskografie. Jakým způsobem bude výběr probíhat a kolik písní bude v režii fanoušků, obě kapely s dostatečným předstihem prozradí.

Metalový podzim si žádný fanoušek tvrdé muziky nesmí nechat ujít!

Vstupenky na turné budou již od druhé poloviny června v sítích Ticketportal a Ticketart a v Arakain e-shopu


Více informací:
www.arakain.eu
shop.arakain.eu
www.dymytry.cz

Zveřejněno: 27. 06. 2014
Přečteno:
3617 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář