Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

10. - 13. července 2014, Vizovice

XII. ročník mezinárodního rockového festivalu v ČR!


Jako každý rok se Vizovice, ležící 15 km od Zlína, už příští měsíc promění v metropoli rockové a metalové hudby! Kultovní festival Masters of Rock láká tisíce fanoušků z celého světa (doposud jsme vstupenky odeslali do 37 zemí, mj. do USA, Mexika, Kolumbie, Japonska, Izraele, Dubaje nebo na Kypr) na svou opojnou atmosféru, kterou nabízí areál likérky R. Jelínek obklopený Vizovickými vrchy. Každý si v něm přijde na své, letos v průběhu druhého prázdninového víkendu.


Pozvání na letošní festival přijaly tyto hvězdy: nejlepší prog-rocková kapela světa DREAM THEATER (USA), HELLOWEEN (GER) se speciálním programem sestaveným fanoušky, SABATON (SWE) ve zbrusu nové show představující nové album „Heroes“, SEBASTIAN BACH (CAN) - někdejší hlas americké sk. SKID ROW v prvním sólo vystoupení v ČR, ANTHRAX (USA) - ikona thrash metalu premiérově ve Vizovicích, nespoutaní, novodobí AC/DC - AIRBOURNE (AUS), dále UNISONIC (GER), ARCH ENEMY (SWE), BEHEMOTH (POL) a EPICA (NED) - všechny čtyři bandy s novými deskami, A.E. navíc s novou zpěvačkou Alissou White-Gluz, KROKUS (SUI) a STRYPER (USA) - obě rockové legendy poprvé na Masters, MICHAEL SCHENKER’S TEMPLE OF ROCK (GER) se speciálním setem věnovaným skladbám SCORPIONS z desky „Lovedrive“, hity UFO, ale i s novým albem, ELUVEITIE (SUI), KORPIKLAANI (FIN) točící na festivalu DVD, FREEDOM CALL (GER), DIE HAPPY (GER), AXXIS (GER), TERRANA (USA/ITA) - světová premiéra nové kapely populárního bubeníka Mikea Terrany, VISIONS OF ATLANTIS (AUT), SUICIDAL ANGELS (GRE), GRAND MAGUS (SWE) s novým albem, taky ex-členové SABATON v kapele CIVIL WAR (SWE), GLORYHAMMER (SCO/SUI) - nový projekt zpěváka sk. ALESTORM, RUSSKAJA (AUT) s turbo polka metalem, SERENITY (AUT) a dvě party z jihu Evropy - CPT. MENDESS & ROCK 'N' ROLL ARMY (ITA) a EMBRYO (ITA) - obě premiérově na Masters of Rock.


Domácí scénu budou mimo jiné reprezentovat: legendární CITRON, kteří ve Vizovicích zakončí veleúspěšné Radegast a Plni energie Tour a i tam s nimi vystoupí skvělá Tanja, ROCKSYMPHONY - Marta Jandová a Honza Toužimský za doprovodu FBM Zlín odezpívají ty největší světové rockové a metalové hity, KREYSON a ŠKWOR představí nová alba, SEBASTIEN s hosty - mj. s někdejším hlasem skupiny BLACK SABBATH Tony Martinem nebo zakladatelem sk. MASTERPLAN Rolandem Grapowem, DOGA, SALAMANDRA, LEGENDY SE VRACÍ, SIX DEGREES OF SEPARATION, ZAKÁZANÝOVOCE, THE SNUFF, FORREST JUMP, TCHOŘI, ABSOLUT DEAFERS, RIMORTIS, HAND GRENADE, BU-FU, BAD FACE a desítky dalších kapel na dvou pódiích. Celkem 73 souborů, mnoho hostů a orchestr k tomu!


Fanoušci rocku se budou moct setkat a vyfotit se svými idoly při velice oblíbených organizovaných autogramiádách na tradiční Prosperita Meet & Greet Stage!


Stejně jako každý rok, i letos bude pro prvních 15.000 návštěvníků připravena gratis oblíbená CD kompilace plná hitů účinkujících interpretů. Své hity na desku věnovaly tyto kapely: HELLOWEEN, SABATON, ANTHRAX, UNISONIC, ELUVEITIE, EPICA, BEHEMOTH, KORPIKLAANI, KROKUS, FREEDOM CALL, DIE HAPPY, AXXIS, TERRANA, CIVIL WAR, VISIONS OF ATLANTIS, SERENITY a ROCKSYMPHONY - Marta Jandová a Honza Toužimský s Filharmonií B. Martinů Zlín. Dárky jako tento čekají jen na Masters of Rock! Stejně tak je připravena spousta atraktivního zboží a nových suvenýrů do festivalového shopu, včetně oblíbených triček - letos se zbrusu novými vizuály!


Kromě hudebních zážitků jsou pro návštěvníky festivalu Masters of Rock v upraveném festivalovém areálu s WC a sprchami připraveny další atrakce, které jen dokreslí odpočinkový (a zároveň aktivně prožitý) prodloužený víkend na Zlínsku - desítky stánků s tím nejširším výběrem občerstvení, pivní stany, hospůdky, kavárny, čajovny, obchůdky se suvenýry, tetovací studia, piercing, body-painting, Radegast Adrenalin park, zábavní a herní zóny, adrenalinové sporty, bunjee jumping, exkurze Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a mnoho dalších lákadel pro každého. WiFi připojení k internetu je, stejně jako parkování a stanování, samozřejmostí.


Více informací o festivalu najdete a vstupenky na dobírku objednáte na www.mastersofrock.cz. Mrkněte i na oficiální FB profil festivalu. Vstupenku pořídíte v obvyklých předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro, TicketArt a Eventim, stejně jako v Masters of Rock Café (Zlín, Tyršovo nábřeží 5497) nebo v sídle ag. Pragokoncert (Praha 1, ul. U Bulhara 3).

Držitelé platných průkazů ISIC/ITIC/IYTC/ALIVE mohou využít slevu Kč 50,- Kč z plné ceny vstupenky.


V průběhu celého festivalového týdne - od 7. do 17. července - bude v klubu Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově probíhat prodejní výstava obrazů s rockovou a metalovou tématikou autora Michala Janovského. Kavárna bude v tyto dny otevřena od 11 do 21 hodin.


Čtyři dny rocku, metalu, přátelství a zábavy - to je Masters of Rock ve Vizovicích!


Zveřejněno: 01. 07. 2014
Přečteno:
3717 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář