Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
HUSMAN FEST

12. 7. 2014, Chodská Lhota - fotbalové hřiště

Metal zaduní 12. července západočeskou Chodskou Lhotou! Na místním fotbalovém hřišti vypukne první ročník Lhot-Festu, který představí osmičku rozmanitých kapel! Těšit se můžete na smečky Abyss, Haxna, Neurotic Machinery, Concrete, Nightwish Revival, Avidity For..., Rise Of The Fallen a Animal Hate. Fesťák odstartuje v 16 hodin a vstupné je pouhých 100 korun!

Pořadateli Lhot-Festu jsou místní ABYSS. Death metalové komando je na scéně teprve dva roky, přesto si už stihlo udělat poměrně dobré jméno. Kapela staví hlavně na atmosféře, kterou podporují i texty v mateřštině. Jestliže dříve vystupovala s ženským vokálem, dnes se jedná ryze o mužskou záležitost s charismatickým zpěvákem!

NIGHTWISH TRIBUTE BAND pocházejí z Klatov. Zkušenosti muzikanti posbírali ve skupině Blue Rose, se kterou také drhli řadu coverů. Myšlenka na revival finských Nightwish vznikla začátkem minulého roku. Kapela s Milenou Leflerovou za mikrofonem se okamžitě vrhla do práce a dnes nabízí set, ve kterém nechybí skladby jako Amaranth či Ever Dream.

CONCRETE jsou již tuzemskou core stálicí! Kapela je na scéně od roku 1998. Na kontě má několik nahrávek, přičemž ta poslední je z roku 2010. Chcete si zaskákat? Při koncertě těchto borců budete mít příležitost!

Tachovští NEUROTIC MACHINERY zahrají na progresivnější metalovou strunu. Vynikající kapela má za sebou tři skvělá CD. Momentálně ladí novou řadovku, která byla opět zaznamenána ve vyhlášeném studiu Šopa!

Z Plzně dorazí AVIDITY FOR..., kteří se věnují symfonickému metalu. Našlapaná kapela prožívá úspěšný rok - postup do finále v soutěži Múza, plno zajímavých akcí... AVIDITY FOR... okupují tuzemská pódia od roku 2009. O několik měsíců později pak vznikl debutový demáč.

Z hlavního města západních Čech pochází i melodici RISE OF THE FALLEN. Sympatická smečka ve své tvorbě míchá hned několik stylů - heavy metal, crossover, rock... Hlavní prostor má zpěvačka Veronika, která do souboru nastoupila v minulém roce.

Moderní rock s texty v mateřštině představí klatovští HAXNA. Soubor se momentálně prezentuje singlem, na kterém najdete skladby Závislej a Jeden svět. Máte rádi přímočarou muziku a zpěvné refrény? Jste na správné adrese!

Domažličtí ANIMAL HATE jsou už zkušenými harcovníky, kteří mají na kontě několik nahrávek a celou řadu koncertů. Poslední deska A Witch Shall Be Born vyšla pod slovenským labelem Metal Age Productions! Kapela kombinuje smrtící kov s neotřelými prvky, díky čemuž má osobitou a okamžitě rozeznatelnou tvář!

Na místě bude občerstvení a možnost spaní přímo v areálu!

ODKAZY A KONTAKTY:

E-MAIL - abyssaci@seznam.cz
FB UDÁLOST - https://www.facebook.com/events/641034925981907/?ref_newsfeed_story_type=regular
ABYSS - http://bandzone.cz/abysschodskalhota
HAXNA -  http://bandzone.cz/haxna
AVIDITY FOR... -  http://bandzone.cz/avidityfor
NIGHTWISH TRIBUTE - http://bandzone.cz/nightwishtributeband
NEUROTIC MACHINERY - http://bandzone.cz/neuroticmachinery
CONCRETE - http://bandzone.cz/concrete 
RISE OF THE FALLEN - http://bandzone.cz/riseofthefallen
ANIMAL HATE - http://bandzone.cz/animalhate1

Zveřejněno: 08. 06. 2014
Přečteno:
3245 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář