Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
F.O.B. - Outside The Palace Walls

21. června 2014, České Budějovice - Gerbera

Českobudějovická Gerbera se opět otřese v základech! Po roce se do ní vrátí již tradiční fesťák BudROCKfest, který představí několik žánrových špiček, ale stejně tak i kapely, jež jsou teprve na začátku své hudební cesty.

Headlinerem festu budou místní SEVEN! Progresivní metalová smečka v čele s kytarovým virtuózem Honzou Kirkem Běhounkem patří k nejvýraznějším zástupcům tuzemské scény. Ačkoliv má kapela za sebou takřka 20 úspěšných let, stále je na špici, o čemž svědčí úspěch poslední fošny Freedom Call, kterou vydal slovutný Nuclear Blast! Na BRF se SEVEN vůbec poprvé představí domácímu publiku v nové sestavě!

Melodiky potěší také blanští SAGITTARI. Jejich power metalové vypalovačky mají stále větší ohlas! Dobře přijato bylo hlavně poslední album Albert Fish z roku 2012. Rychlost, melodie, české texty... SAGITTARI měli na BRF vystoupit už vloni, ale nakonec se tak bohužel nestalo. Nenechte si jejich set ujít!

Krumlovské komando LOCOMOTIVE netřeba Budějčákům blíže představovat. Letitá a legendární bruska má stále plno sil a energie, což jistě dokáže i na BRF. Momentálně chlapi pracují na nové desce! LOCOMOTIVE, to je jistota totálního nářezu!

Z Prahy do Gerbery dorazí výteční MATAHARI. Za mikrofonem stojí uznávaná Žántí, která má v hrdle nefalšovaný dynamit! České texty, skvělá, hymnická a dynamická muzika! MATAHARI jsou už roky zárukou maximálního zážitku!

Crossoverová nálož OSA KILLERS patří k výrazným reprezentantům českobudějovické scény. Skladby plné energie, skočných pasáží a silných refrénů nenechají v klidu žádného fanouška. OSA KILLERS patřili v prvním ročníku BRF k nejlépe přijatým kapelám. Je jisté, že vás rozpaří i tentokrát!

Mezi méně známé, avšak neméně kvalitní interprety se dají zařadit českobudějovičtí STRAIGHTBACK. Jejich progresivní metal je na vysoké úrovni a pokud kluci ze svých ambicí nesleví, je jisté, že o nich bude ještě slyšet!

O pohodový rock se postarají STONEHILLS z Vodňan, kteří celý program odstartují. Pokud vyhledáváte mladou krev, potěší vás i místní PHOENIX IN FIRE, kteří produkují symfonický metal.

Speciálním bonbónkem pak bude kapela BLACK. Že vám název nic neříká? Pak vězte, že se jedná o novou kapelu Kirka ze Seven! A aby toho nebylo málo, za mikrofonem stojí bývalý zpěvák Seven Jirka Kombi Komberec! Tato sestava slibuje mnohé a už první studiové ukázky dávají jasně najevo, že je na naší scéně parta, se kterou je nutné počítat!

Třetí ročník BudROCKfestu vypukne v 15 hodin! Vstupné je 280 korun. Lístky si můžete koupit za zvýhodněnou cenu i v předprodeji, a to v prodejně Music Center, Nosferatu baru či Music Lannova.

ODKAZY A KONTAKTY:

E-MAIL - budrockfest@email.cz
WEB - http://budrockfest.cz/
SEVEN - http://sevencz.cz/
SAGITTARI - http://bandzone.cz/sagittari
LOCOMOTIVE - http://bandzone.cz/locomotive1
MATAHARI - http://www.matahari.cz/
OSA KILLERS - http://bandzone.cz/osakillers
STRAIGHTBACK - http://bandzone.cz/straightback
STONEHILLS - http://bandzone.cz/stonehills
PHOENIX IN FIRE - http://bandzone.cz/phoenixinfire
BLACK - http://bandzone.cz/_77132


Zveřejněno: 05. 06. 2014
Přečteno:
3214 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

16. 06. 2014 11:43 napsal/a Johan
Z důvodu nezájmu BUDROCKFEST 2014 ZRUŠEN A K DNEŠNÍMU DNI ZANIKÁ !
Vstupné v předprodeji žádejte zpět v místě, kde jste vstupenku zakoupili. 16. června 2014.