Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

30.8.2014, ostrov Santos – Sušice

Až se bude blížit konec prázdnin a vy tak budete hledat, jak si je ještě užít a pořádně za nimi prásknout dveřmi, jistě nebude od věci navštívit nějakou fajn akci. Nejlépe však uděláte, když se vrhnete rovnou do řeky Otavy a doplujete za opravdovým metalovým šílenstvím Metal Madness na ostrov Santos do Sušice. Ke zlepšení nálady nad pomalu končícím létem zahraje osmero kapel napříč tvrdými metalovými žánry. Každý si přijde na své a jistě najde svého oblíbence. Stane se tak 30. srpna od brzkého odpoledne 15:00. Takže si to shrňme:

Metal Madness
kde: Ostrov Santos – Sušice
kdy: 30. 8. 2014
v kolik: 15:00 – 24:00
kolik: 200 Kč
kapely a jejich pořadí:

Restriction
Otava se vzedme vlnami harcore punku, kdy celý koncert odstartují Restriction. Svižná nekompromisní jízda, která patřičně uvede těla do pohybu. Kapela pocházející z Ostrova, která si nebere servítky.
http://bandzone.cz/restriction

Wyrm
Jediný zástupce black metalové odnože budou Ústečtí Wyrm. Ti nasolí do lidí patřičnou dávku rouhačské lyriky. Od posledního alba Rune Rider uplynuly sice už dva roky, ale jeho síla stále neuhasíná. Hrubá muzika, která s vámi dovedně zahýbe. http://bandzone.cz/wyrm 

Sixth Dimension
První thrash metalový výpad tohoto festu přijede až z Mostu. Skupina, která už má něco za sebou a tak vše hraje s jistotou a jistým sebevědomím. Rozhodně se nepostarají o to, aby v metalovém šílenství kdokoliv polevil. Vezmou vás na výlet do šesté dimenze svérázného thrashe.
http://bandzone.cz/6thdimension

Gride
A pokud vás do té doby nic nerozhýbe, věřte že Gride to dovedou naprosto špičkově. Výborná kapela stavějící na grindcoreovém základu a hardcoreovém feelingu. Jestli se rozpoutá peklo, Gride budou stát určitě u toho.
http://bandzone.cz/gride

Brutally Deceased
Pro milovníky švédské školy death metalu bude jistě přínosem tahle banda. Sypanice ála raní Entombed, či Gorefest a do toho všeho vmixována špetka grindu. Nespoutaná energie bude pořvávat, aby i těm nejotrlejším zakroutila s krční páteří. http://bandzone.cz/brutallydeceased

Isacaarum
Budějcká stálice grindcoreové scény stále stavějící na black metalových riffech. Šílené vystupování, které je pro Metal Madness jako dělané. Kdo je ještě nezažil, jako by nebyl.
http://bandzone.cz/isacaarum

Kryptor
Legenda thrash metalové scény z Prahy. Tvrdou hudbu drtí už od roku 1987, takže skutečně je o co stát a zklamání jistě nepřinesou. Pokud je ještě neznáte, musíte si neodkladně doplnit vzdělání.
http://bandzone.cz/kryptororiginal

Mortifilia
Kdo jiný by měl celou akci uzavírat, než pořádající a domácí mord parta Mortifilia. Jedinečný death metal v rukou svědomitých muzikantů krásně dokončí vyhlazovací práce.
http://bandzone.cz/mortifilia

Odkazy:
http://bandzone.cz/akce/336055

Zveřejněno: 26. 07. 2014
Přečteno:
3294 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář