Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
HEIDEN – Andzjel

12. května 2014, Brno – Melodka

The Metal Apocalypse Tour 2014 v čele s hvězdnou americkou formací HIRAX přijede 12. května do Brna. Společně s kultovními thrashery HIRAX dále vystoupí kapely BONDE BY BLOOD, NUCLEAR a CRESCENT.


Vstupenky na tento koncert budou k dostání pouze na místě a to za cenu 350,- Kč. Bližší info o koncertu naleznete na webu www.obscure.cz.


HIRAX byli na začátku osmdesátek u zrodu velké thrashmetalové mánie, která pohltila především oblasti San Franciska a Los Angeles. HIRAX byli v té době společně s tehdy začínajícími spolky jako METALLICA, EXODUS nebo SLAYER jednou z hlavních tváří této mocně se rozvíjející metalové odnože. Každopádně v roce 1989 dochází k rozpadu kapely, aby se pak na četná naléhání fanoušků dali o deset let později znovu dohromady a pustili se znovu do tvorby se svou typickou energií.V letošním roce jim vyšlo zbrusu nové album „Immortal Legacy“, které budou HIRAX propagovat právě na aktuálním turné. Zpěvák Katon W. De Pena slibuje všem fanouškům, kteří navštíví aktuální koncerty, průřez celou diskografií kapely.


Jako support se představí generačně poměrně mladší thrashová formace BONDED BY BLOOD, která si ovšem zaslouží velkou pozornost. Přestože drtí starý dobrý old school thrashmetal, jejich hudba není rozhodně žádným retro projektem. BONDED BY BLOOD vzdávají svou hudbou hold všem thrashovým veteránům a zároveň svou hudbou přitahují k tomuto žánru mladé generace posluchačů.


Exotická chilská formace NUCLEAR je dalším špičkovým thrashovým reprezentantem. Svou hudbu berou nesmírně vážně a nechávají se bohatě inspirovat tradičním osmdesátkovým thrashem, který umně kombinují s deathovými vlivy.


Celý koncert otevře egyptská formace CRESCENT, pro kterou se jedná o skvělou šanci jak představit svou tvorbu evropskému publiku.


Související odkazy:

www.melodka.cz

www.obscure.cz


Zveřejněno: 02. 05. 2014
Přečteno:
3319 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář