Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
F.O.B. - Outside The Palace Walls

7.6.2014, Zlín - Masters of Rock Café

Anglická hard rocková / heavy metalová legenda UFO, jejíž historie se píše už 45 let, se zanedlouho vydá na několikaměsíční průlet Evropou a jedno z mezipřistání bude i ve Zlíně - 7. června v klubu Masters of Rock Café!

Zakladatel, zpěvák Phil Mogg (*1948) a jeho kolegové - Paul Raymond, Vinnie Moore a Andy Parker (s koncertním basákem Robem De Luca, který donedávna cestoval se Sebastianem Bachem) - mají jistě co nabídnout - jejich katalog obsahuje dvacet studiových položek!

Věřme, že hity, které nám jednou za čas zní v hlavě - Schenkerovy „Doctor Doctor“, „Lights Out“ nebo „Shoot Shoot“, „Too Hot to Handle“, „Rock Bottom“ a „Fight Night“ - zazní i naživo ve Zlíně.

Vstupenku na koncert UFO - 7. června ve Zlíně - si objednejte na www.mastersofrock.cz nebo kupte v sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.

Legendární UFO kvůli ukrajinské krizi právě zrušili druhou část své evropské tour! Pro všechny fanoušky rocku v České republice máme smutnou zprávu. Britská legenda UFO, která je na turné k novému albu po Evropě je nucena toto zkrátit. Z důvodu ukrajinské krize se rozhodla zrušit svá vystoupení na Ukrajině a vzhledem k potížím s ruskými vízy zrušila i turné po Rusku. Po těchto dvou zemích měla skupina v plánu právě poslední dvě vystoupení v rámci šňůry a turné mělo 7. června končit ve Zlíně. Bohužel vzhledem ke zrušení tour po Rusku a Ukrajině kapele již nenavazovalo turné k nám a jednalo by se tak o samostatný výjezd do Česka, což není ekonomicky rentabilní. Kapela UFO se tímto omlouvá svým fanouškům v České republice!

Již zakoupené vstupenky se vracejí tam, kde byly zakoupeny.


Zveřejněno: 25. 04. 2014
Přečteno:
3253 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

28. 04. 2014 22:20 napsal/a Johan
Legendární UFO kvůli ukrajinské krizi právě zrušili druhou část své evropské tour!
Pro všechny fanoušky rocku v České republice máme smutnou zprávu. Britská legenda UFO, která je na turné k novému albu po Evropě je nucena toto zkrátit. Z důvodu ukrajinské krize se rozhodla zrušit svá vystoupení na Ukrajině a vzhledem k potížím s ruskými vízy zrušila i turné po Rusku. Po těchto dvou zemích měla skupina v plánu právě poslední dvě vystoupení v rámci šňůry a turné mělo 7. června končit ve Zlíně. Bohužel vzhledem ke zrušení tour po Rusku a Ukrajině kapele již nenavazovalo turné k nám a jednalo by se tak o samostatný výjezd do Česka, což není ekonomicky rentabilní. Kapela UFO se tímto omlouvá svým fanouškům v České republice! Již zakoupené vstupenky se vracejí tam, kde byly zakoupeny.