Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
F.O.B. - Outside The Palace Walls

29.4.2014, Brno - Brooklyn

V úterý 29. dubna se v brněnském klubu Brooklyn uskuteční svátek pro milovníky brutálního death metalu. Dramaturgie v pořadí již čtyřiačtyřicátého (!!!) pokračování Antitrend párty totiž přivede na rozviklané brooklynské pódium legendy žánru i mladé naděje. V klubu bude zajištěn kvalitní zvuk i světla. To vše si budete moci užít za pouhých 200,- Kč. Pojďme se tedy podívat, co nás v rámci nabušeného „Less Than Human European tour" čeká...

DEHUMANIZED (USA)


Absolutní legenda brutal deathu založená v roce 1995 v New Yorku. Kapela, jejíž jméno budí respekt i v samotné běhně s kosou v ruce. Jejich originální styl mixující slamujících pasáže s grindovými sypanicemi zachytili na svém zničujícím debutu s názvem "Prophecies Foretold". Toto album v průběhu roku 1997 způsobilo na scéně značný rozruch a DEHUMANIZED prakticky okamžitě katapultovalo mezi špičku tehdejší scény – ihned se touto fošnou zařadili po bok takových legend, jako jsou INTERNAL BLEEDING, SUFFOCATION a jim podobní. V letech po miléniu se kapela zmítala v personálních problémech, které vyústilo v opakované přerušení činnosti kapely. V roce 2012 kapela kolem zakládajícího kytaristy Riche Nagasawy vyplkla neméně kvalitní desku "Controlled Elite". Za domácí úkol si ho všichni nastudujte!!

MALIGNANCY (USA)

Sekundovat coby druhý headliner budou další Amíci dnes už legendární formace také z New Yorku. Tato Tato hnilobná sebranka se prezentuje vysoce technickým (místy až chaotických) a zároveň precizně zahraným brutálním deathmetalem. Kapela, která si za 20 let působení vybudovala silnou pozici ve světovém undergroundu, má na svém kontě tři plnohodnotná alba – v roce 1999 šokovali svým debutem „Intrauterine Cannibalism“, na kterém ukázali, jak se hraje vysoce technický, ale zároveň naprosto úchylný brutal death. Zatím poslední fošna pod názvem"Eugenics" vyšla v roce 2012 a kapela si zde i po letech drží svou lajnu a vlastní xicht a zároveň vysoký nadstandard. I v Čechách má tahle banda skvělou pověst a mnoho fanoušků. Máme se rozhodně na co těšit, navíc čekejte, že sympatická dvojice Ronny/Danny (kytara/zpěv) vás bude nahánět s nabitou fajou.

BENEATH (ISLAND)

Sebranka pro extrémní metal s celkem exotického státu plného energických a nevypočitatelně se chovájících gejzírů čili Islandu. Jejich death metal ovšem nezní nijak nováčkovsky, což potvrzuje i smlouva a vydání poslední placky u underground labelu no.1 UNIQUE LEADER RECORDS. Deska "The Barren Throne" se prezentuje perfektním soundem od vyhlášených polských producentů Wojtecha a Slawka Wieslawských, kteří se podíleli na albu místních celebrit jako BEHEMOTH, VADER nebo DECAPITATED.

ABNORMALITY (USA)

Brutal deathová formace z amerického Massachusettes zformovaná roku 2005 vás jistě zaujme svojí tvorbou a navíc přítomností sličné a brutálním growlem nadané ženy indického původu - Mallike Sundaramurthy. Kapela se bude během setu opírat o své povedené poslední album "Contaminating The Hive Mind" z roku 2012.

DEHUMANIZED (USA)

https://www.facebook.com/DEHUMANIZED.NY

MALIGNANCY (USA)

https://www.facebook.com/MalignancyOfficial

BENEATH (ICELAND)

https://www.facebook.com/beneathdeathmetal

ABNORMALITY (USA)

https://www.facebook.com/AbnormalityOfficial


FB event

Datum: úterý 29.4.2014

Start: 19:30

Info: antitrend@seznam.cz, tel. +420 778 144 578


Zveřejněno: 16. 04. 2014
Přečteno:
3114 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář