Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

24. dubna 2014, Praha - Kokpit Kafé

Na půdě pražskýho Kokpitu uspořádáme předzvěst letního Psy-High ve formě minifestivalovýho večera s řádkou skvělejch kapel, v psychedelicky vyshapenym prostředí (na to jsme pozvali pár umělců), s veškerým zázemím od posezení až po jídlo. Na akci představíme detaily o velkém letním P-H a otevřeme předprodej lístků na léto v neopakovatelný nabídce. Vystoupí:

- Stoned Jesus (UKR, stoner rock): Pro tuhle kapelu máme tak trochu slabost: Byl to první koncert, kterej jsme jako /- pořádali, bylo to skvělý a byl to asi i první koncert, na kterym jsem zažil burácející aplaus v intru písničky (I'm the Mountain). Bylo nám líto, že jsme je nemohli dotáhnout v rámci ambicióznějšího projektu, takže to berem jako příležitost situaci napravit. Ve světě si jich začali všímat po vydání alba Seven Thunders Roar (16 minutovej opus I'm the Mountain má všechno... a koho nechá chladnym, toho nechápu). V dubnu SJ přivezou nové album Here Come the Robots.

- 71TONMAN (PL, sludge): Wroclawský sludge s ženskými vokály, drtivá ponurost, kombinované vizuály... Šťavnatá žánrovka střídá surové riffy s melancholičtějšími breaky doplněnými o různé samply. Vydali sotva před pár měsíci svou první desku a v Čechách zahrají poprvé.

- GONGA (GB, heavy psych):  Bristolská kapela hrající od roku 98, původně pod názvem Octane Bud. V současnosti instrumentální trio, donedávna hrávali s Joe Volkem (najděte si třeba pecku StratoFortress). V Praze představí své první album Concrescence. Inspirací jsou jim různorodá jména jako Earth, Jimi Hendrix, Melvins, The Who, Obituary, Kyuss nebo Burning Witch. GONGA například na legendárním Duna Jam (sedmidenní festival pro 150 návštěvníků na evropských plážích), který je jednou z inspirací pro Psy-High.

- Akustické sety: Po desáté to převezmou Meccaverius Society, Šimon Daněk a Saiga.

Čtvrtek 24. dubna 2014 od 18:30, Kokpit Kafé (Pod Bruskou 2, Praha 1)

Cena vstupného bude 260 Kč. Snažili jsme se to srazit na co nejmíň, doufáme v hutnou účast!

http://sdbs.cz/events/psy-high/psy-high-jaro/

Zveřejněno: 11. 04. 2014
Přečteno:
3286 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář