Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

18. dubna 2014, Kostelec nad Orlicí - areál koupaliště

Legendární německá death metalová kapela PURGATORY navštíví Kostelec nad Orlicí! 18. dubna zde vystoupí jako headliner festivalu INFERNUM DE NOCTE 2, na kterém se dále představí výborní zástupci tuzemského extrémního metalu - DYSANGELIUM, RETURN TO INNOCENCE, MURDER INC., CACOPHONIA a VIRTUAL VOID.

PURGATORY vznikli již před více než dvaceti lety. Hned od začátku byli maximálně aktivní - demáče, minialba... Dlouhohrající debut se stylovým obalem vyšel v roce 1996. Od té doby PURGATORY pravidelně křižují Evropu, hrají na významných festivalech, točí vynikající desky... Na nahrávce Blessed With Flames Of Hate z roku 2000 se dokonce objevil i zpěvák Amon Amarth Johan Hegg. Letos kapele vyšlo bilanční CD 20 Years Underground. PURGATORY jsou zárukou poctivé death metalové školy!

Pardubičtí DYSANGELIUM jsou na scéně teprve od roku 2011, přesto si stačili získat velmi slušné renomé. Na druhou stranu se není ani čemu divit - sestavu kapely tvoří ostřílení borci, kteří sbírali zkušenosti například v Sabathory, Klan, Sinside či Zordon. Jejich hudba je nekompromisní a řádně brutální! Nechybí thrashové výjezdy, hluboký murmur... Pokud milujete starý dobrý death metal, DYSANGELIUM vás rozsekají!

RETURN TO INNOCENCE zažili minulý rok skvělý comeback! Deska The Ring Of Moon, kterou pořídili v olomouckém DS studiu, je jednoznačně jejich prozatimním vrcholem. Výpravné aranže, hymnické chorály, tvrdé kytary... Kapela má kořeny až v roce 1998, přičemž debut Whirligig Of The World vyšel o dva roky později.

MURDER INC. drhnou syrový thrash metal, který potěší hlavně staromilce. Jelikož podle slov muzikantů dnes většina moderních kapel zpívá anglicky, rozhodli se kluci jít proti proudu a texty mají výhradně v češtině. Za zmínku určitě stojí věk bubeníka, kterému je 14 let! Sype to však ostošest!

Češtinu používají i CACOPHONIA z Přelouče. Pětičlenná smečka bude jediným zástupcem hard coru, ačkoliv se v jejich muzice dají vystopovat i thrashové prvky.

Energickou smršť předvedou harcovníci VIRTUAL VOID, kteří nedávno vydali parádní desku Ride To Hell On Fucking Whores. Ta vyšla pod časopisem Pařát a okamžitě sklidila pochvalné reakce, a to hlavně mezi fanoušky syrového nářezu. Kdo má rád například poslední desky Darkthrone, přijde si s VIRTUAL VOID na své!

Akce v areálu koupaliště vypukne v 18 hodin. Vstupné je pouze 150 korun!

Odkazy:

FB UDÁLOST - https://www.facebook.com/events/405365702926673/?fref=ts

PURGATORY - http://www.purgatory666.de/
DYSANGELIUM - http://bandzone.cz/dysangelium
RETURN TO INNOCENCE - http://bandzone.cz/returntoinnocence
MURDER Inc. - http://bandzone.cz/murderinc
CACOPHONIA - http://bandzone.cz/cacophonia
VIRTUAL VOID - http://bandzone.cz/virtualvoid

Zveřejněno: 05. 04. 2014
Přečteno:
3299 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář