Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

24.5.2014, Světlá nad Sázavou

Na třetím ročníku pohodového festivalu ve Světlé nad Sázavou, který se koná v sobotu 24.května v areálu Sport Baru Relaxa vystoupí fenomenální americký kytarista Adam Bomb se svojí kapelou. Adam je od února na evropském turné a chystá se také do Česka. Adam je znám především svojí spoluprácí s Kiss, Led Zeppelin a AC/DC, kde se podílel na natáčení některých jejich písní. Adam při svém vystoupení používá spoustu pyroefektů a jeho koncerty tím gradují. Adam hudbou žije a koncertuje téměř každý den, na svých cestách zažil spoustu zážitků, které jsou jen těžko popsatelné. Kdo je Adam Bomb? Seznamte se prosím - První zmínky, které stojí za to v jeho hudební kariéře se datují až do roku 1979. Tehdy zakládá společně s budoucím zpěvákem Queensryche Geoffem Tatem svou první regulérní kapelu Tyrant. O rok později již absolvuje několik kytarových lekcí u nedostižného Eddie Van Halena a tato zkušenost určuje definitivně jeho další hudební vývoj. Ještě tentýž rok nastupuje v Seattlu do právě se formující skupiny TKO, se kterou později nahrává své první album.V roce 1981 se dostává do nejužšího výběru konkursu skupiny Kiss na uvolněné místo kytaristy, ale bohužel kvůli jeho nízkému věku je nakonec vybrán jiný "adept"- však víme.

V roce 1982 se stěhuje do Hollywoodu a stojí u prvopočátku zrození skupin Guns n Roses a Black´n´Blue. Právě jejich kytarista a Adamův kamarád (shodou okolností současný strunovládce ve skupině Kiss) Tommy Thayer ho přesvědčí,aby se vydal na sólovou dráhu. Chvíli zaskakuje za Yngwie Malmsteena ve skupině Steeler, aby záhy s bývalými hráči Aerosmith, Riot a skupiny Billy Idola založil svou první samostatnou skupiny. Při nahrávání jeho asi největšího hitu "I Want My Heavy metal" z jeho debutového alba natočil baskytarové party dokonce Cliff Williams z AC/DC.

Od té doby ale již uplynulo hodně let a Adam má na svém kontě mnoho alb, jak sólových, tak například se svým projektem Get Animal. Mimo jiné můžeme jeho kytary slyšet na sólovém albu jeho dlouholetého přítele John Paul Jonese z Led Zeppelin anebo třeba Michaela Monroe z Hanoi Rocks.

Ve Světlé nad Sázavou bude hrát poprvé, takže se můžete těšit na jeho brilantní kytarové show plné pyrotechnických efektů. Přijďte a uvidíte.

Na Relax Rock Festu krom Adama vystoupí také stále populárnější kapela DYMYTRY, která přiveze novou desku s názvem Homodlak, slovenští ATMOSFERIK, dále pak RIMORTIS, ŽÁDNEJ STRES, ŽRALOK VE ZDI, BLACK BULL s Lucií Roubíčkovou (hlas Československa), NOVOVESKA a spoustu dalších.

Vstupenky v předprodeji jsou k mání v infocentrech Havl. Brod, Humpolec, Ledeč nad Sázavou, Světlá nad Sázavou, ve Sport Baru Relaxa a v restauraci Maxim ve Světlé n/S a v Elektro Relaxa Havl. Brod.

Vstupenky si můžete zakoupit také na dobírku přes email - malina@relaxa.cz.

Veškeré informace najdete na www.relaxrockfest.unas.cz

Zveřejněno: 26. 03. 2014
Přečteno:
3287 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář