Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

12.4. 2014, Plzeň - Újezd

DISFUNKCE MYSLI, LIFE POSSESSION, DEMÖRALYZÉR
Z nedostatku místa, kde bych chtěl dělat koncert je na čase vzít to do vlastních rukou, bez předražených drinků a pryč ze zakouřených prostor… punx for punx not for businessman!

Od 16:00 začíná grilovačka (info o pár řádků níž)
kolem 19:30 koncert, zahrají:

DISFUNKCE MYSLI
- Aktivní, mladí floutci ze Znöjma, které můžeš znát z kapel MIDNAT DÖD, DIS-K47 nebo RAW REASON, další aktivity jsou DISFROSTEN fanzin, pořádání koncertů ve Znöjmě a label DIS-ŠROT recs. Hrubý d-beat/punk, který se s ničím nesere! Za sebou mají debutní CD a v nejbližší době by mělo vyjít split EP s prostějovskými BAD AGE. Znöjmo hardcore!

http://bandzone.cz/disfunkcemysli

LIFE POSSESSION - Crust-punk fungující od roku 2007, v roce 2012 prošla kapela téměř kompletní obměnou sestavy, krom vokálu, který obstarává Paťan (ABACK distro/recs.). Na kontě několik nahrávek, tou poslední je split s VICTIMS OF CLASSWAR. Smrtelný kolovrátek, který se nezastaví před ničím! http://lifepossession.bandcamp.com

DEMÖRALYZÉR - Ostřílená parta z Plzně a okolí hrnoucí hc-punk s odkazem na starý hc/punk/metal kapely. V nejbližší době by měl být venku debutní singl, který si kapela vydá na vlastní náklady. Hardcore pičo!
http://bandzone.cz/demoralyzer

Jídlo, pití: Vezmi si sebou co chceš, na místě nebude žádný občerstvení, jen to co si doneseš! Od 16:00 bude grilovačka, to znamená bude rozdělanej gril a ty si na něm můžeš udělat co si přineseš, ok? Do desíti hodin je možný si skočit do hospody pro točený do petky a nebo si nakup zásoby předem, na konečný šestnáctky je penny market.

Vstup: Dobrovolný, ale mysli na to, že kapela potřebuje nějaké peníze na benzín, ok?

Konec živého hraní bude ve 22:00!

Akce se koná za každého počasí!

Jak se tam dostat:

Tady je odkaz na mapu: http://www.mapy.cz/s/7P8c

1. Někde ve městě nasedni na bus č.28 směr “Papírna Bukovec“, celkem se projedeš, poznáš krásy smogové Plzně, hlavně neusni a nezapomeň vystoupit na zastávce “Rozcestí Újezd“. Přijdeš na křižovatku, kde se dáš vlevo do “Hlavní“ ulice (ta ulice se opravdu jmenuje Hlavní), jdi rovně, někde po tři sta metrech uvidíš po levici komplex garáží, jdi tam a podle hluku poznáš, kde to je!

2. Pokud se ti nehodí předchozí spojení, tak si někde chytni trolejbus č.16 směr “Doubravka“ na této stanici budeš vystupovat, je to konečná, takže žádný strach. Chvilku se rozkoukej, naber dech, trochu se projdeš. Napravo od tebe je Penny market, ale ty půjdeš po hlavní, která se jmenuje “Zábělská“, jdi pořád do kopce až ho vyjdeš jdi pořád dál až dojdeš na křižovatku kde naproti sobě jsou dvě autobusový zastávky a po levý straně stojí hnusnej růžověj barák, odboč z hlavní doleva do “Hlavní“ ulice (ta ulice se opravdu jmenuje Hlavní), jdi rovně, někde po tři sta metrech uvidíš po levici komplex garáží, jdi tam a podle hluku poznáš, kde to je!

Zpáteční spoje:

Bus č. 28 směr do města:
22:11
22:46 Končí v zastávce Sady Pětatřicátníků.
23:21 Končí v zastávce Sady Pětatřicátníků.

Trolejbus č.16 směr do města:
22:59
23:29
23:41 Ze zastávky Gambrinus pokračuje do zastávky U trati.

Zveřejněno: 24. 03. 2014
Přečteno:
3345 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář