Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
HEIDEN – Andzjel

26.6. - 29.6.2014, Spálené Poříčí

Chcete vyhrát volné vstupenky na letošní Basinfirefest?

Tady je soutežní otázka:
Letos vystoupí legendární kapela DEATH, žel bez svého zakladatele. Napište jméno muzikanta, který převzal roli velkého Chucka, a také napište název kapely, se kterou je hlavně spjatý...

Pište na e-mail johan@fobiazine.net do 13. června 2014. Ze správných odpovědí budou vylosováni tři výherci, kteří obdrží volné vstupenky na festival. Nikdo nedostane ceny do rukou, ale budou pro něj připraveny k vyzvednutí na festivalu. Pište kromě odpovědí i celá jména, ceny obdržíte u vstupu po předložení platného dokladu totožnosti.


Dnešní první zastávka bude hned v sousedním Německu s kapelou MASTERPLAN. Bicí soustavě této power metalové bandy nevévodí nikdo jiný než brněnský rodák Martin Marthus Škaroupka, jenž s MASTERPLAN nahrál jejich poslední desku „Novum Initium“.

Další v pořadí jsou rockeři JADED HEART. Kapela připravuje pro rok 2014 vydání nového alba. Pokud Vás zajímá nejnovější tvorba této německé skupiny, nepropásněte jejich letní vystoupení!

Třetí novinkou je kalifornská pětice VICIOUS RUMORS. Kapela právě prochází jedním z nejplodnějších období, zahrála si po boku opravdových velikánů po celém světě. Na letní turné je přichystán speciální program s výhledy do minulosti skupiny i představení nejnovější práce.

Posledním zahraničním hostem jsou australští mladíci MYSTERY.

A pro ty z Vás, na které se nedostalo! Ode dneška je volně ke stažení (zdarma!) DVD live BFF 2012 „10let“!  Link najdete na www.basinfirefest.cz !!!

Termín, který vše odstartuje, se neúprosně blíží a tak je načase přinést další informace k zábavě, ale i k organizaci.
Basinfirefest se při letošním ročníku kříží s fotbalovým mistrovstvím světa v Brazílii. Milovníci fotbalu nemusí mít obavy, že by jim během festivalu utekl byť jen jediný přenos. Všechny zápasy se budou promítat na plátno v rockové nonstop hospodě!
Během festivalu se o Vaši hygienu postará firma Harmony. V jejich stánku si budete moci zakoupit veškerý papírový hygienický sortiment od toaletního papíru přes papírové kapesníčky i vlhčené ubrousky.
Při odjezdu doma nezapomeňte nabíječku na telefon, budete mít totiž možnost si telefon bezplatně nabít a vyzkoušet si třeba i solární vařič nebo recyklační dílnu.
Pro řidiče bude jistě vítanou novinkou měření alkoholu zdarma od firmy Promile 00. K jejich stánku budete moci kdykoli přijít a nechat si otestovat, zda můžete sednout za volant.
Přidáváme ještě jednu informaci kvůli množícím se dotazům. Děti do 12 let mají na festival vstup zdarma. Tyto informace naleznete na oficiálních stránkách v záložce info - takže kdo hledá, najde http://www.basinfirefest.cz/info

Na závěr musíme oznámit jednu nemilou informaci. TAROT ruší veškerá svá letní vystoupení, tudíž na Basinfirefest 2014 nedorazí. Zde je oficiální vyjádření kapely:„Bohužel vzhledem k povinnostem Marca spojenými s nahráváním nového Nightwish alba, se ruší všechna letní vystoupení.“

Již tradiční večírek pro nedočkavé proběhne letos ve zbrusu novém hávu pod názvem FRESH BLOOD. Vystoupí: AIVN`S NAKED TRIO, X-LEFT TO DIE, DOLLS IN THE FACTORY a na závěr vystoupí mistr porno folku ZÁVIŠ. Akce vypukne 26.6.2014 od 20:00, vstup je samozřejmě jako každy ro(c)k ZDARMA!

Další informace sledujte na www.basinfirefest.cz a www.facebook.com/BasinfirefestOfficial


Zveřejněno: 13. 05. 2014
Přečteno:
3343 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář