Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

18.1.2014, Praha - Exit Chmelnice

V sobotu 18. ledna vypukne již osmý ročník tradičního zimního metalového festivalu Winter Metal Attack, který poprvé přivítá zahraniční kapelu a startuje již v 16:00. Akci opět hostí pražský klub NOVÁ CHMELNICE na ulici Koněvova, vstupné činí 150,- s pro prvních 50 platících je přichystáno jedno pivo zdarma.

Předešlý ročník festivalu se konal 19. ledna v prostorách klubu Nová Chmelnice a předvedly se kapely Post Mortem, Self- Defence, Mater Monstifera, Unborn, Panychida, Six Degrees of Separation a Mindwork.

Největší hvězdou osmého ročníku budou thrash metaloví ZODIAC ASS z Pasova (Německo) fungující již od roku 2001. I když se definují jako thrash metal, jejich tvorba nemá žádné hranice a můžeme v ní najít mnoho prvků z jiných žánrů.

Dále nám sluchy oblaží mostečtí DEATHSTAR hrající death metal. V květnu tohoto roku vyšla skupině placka pod názvem Beyond All Fears, která propagují na koncertech.

Zahrají nám i pražští thrasheři UNBORN, kteří spatřili světlo světa roku 1996. V současné době propagují novou desku Awaken to Reality a na koncertech se představují v nové, neokoukané sestavě.

Další kapelou, která se zúčastní, jsou mystical metaloví RETURN TO INNOCENCE z Mladé Boleslavi. Po dlouhé tvůrčí pauze je činnost skupiny opět obnovena a to hned ve velkém stylu, vydáním desky The Ring of Moon, kterou nahrávali v dubnu minulého roku.

Sestavu doplní také pražští 7SINS OF SURVIVING hrající death metalcore, kteří pilně tisknou obaly na nové, již nahrané EP pod názvem The Fallen Has Risen.

Svým grind-punkem se nám do hlavy vloudí HALALÍ z Prahy. Posledním vystupujícím večera pak budou STOCKHOLM SYNDROME z Prahy hrající rock 'n' roll metal.

Neváhejte a přijďte na porci kvalitní metalové hudby, která vám zahřeje krev v lednovém nečasu. Pro více informací a novinek navštivte Facebook profil http://facebook.com/wintermetalattack.

https://www.facebook.com/events/429211987182777/


Zveřejněno: 07. 01. 2014
Přečteno:
3305 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář