Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TELEPATIE VI

16.10.2013, Praha - Divadlo Archa

Ve středu 16. října se v pražském Divadle Archa chystá vskutku výjimečný mejdan! Na jednom pódiu se v ten večer potkají jak respektovaní matadoři tuzemské indie scény, kteří už mají leccos za sebou, tak nové talenty, jež před nedávnem debutovaly skvěle hodnocenými alby. Těšte se na Umakart nebo Never Sol! Těšte se jedinečný hudební zážitek se spoustou zajímavých hostů! Těšte se na nečekané!

 

Je nasnadě, že hlavními hvězdami budou 16. 10. v Arše Umakart. Ti navíc právě vydávají u Supraphonu speciální, novým obalem opatřenou limitovanou edici vinylu svého loni vydaného a skvěle hodnoceného alba Vlci u dveří, která bude poprvé exkluzivně v prodeji právě na koncertě v Arše. Jak již bylo ale naznačeno v úvodu nebude středeční večer jen o Jaromírovi99, Honzovi Muchowovi, Jurovi Hradilovi a Dušanovi a Tomášovi Neuwerthových.

 

Kromě hudebně i lidsky spřízněných ILLE a Never Sol, které před pár týdny debutovaly alby "Ve tvý skříni", resp. "Under Quiet", jež vznikla v produkci členů Umakartu Dušana Neuwertha (ILLE) a Jana P. Muchowa (Never Sol), se mohou návštěvníci koncertu těšit také na celý zástup dalších význačných osobností tuzemské hudební scény.

 

Každý člen Umakart si totiž během koncertu pozve na pódium hosta ze své domácí kapely, který si střihne společně s Umakartem jednu píseň. Mimo jiné se tak dozvíme, jak to Umakartu šlape s Milanem Caisem a Mardošou z Tata Bojs, Milošem Rejskem z Lesní zvěře nebo maskovaným kuchařem tvořícím pod pseudonymem Kittchen.

 

Na to, v jakých písních bude hostovat kdo, si budete muset počkat až do 16. 10. Už teď je ale jisté, že o zábavu bude postaráno od samého začátku, který je plánován na 20:00 a zhostí se ho Never Sol, až do pozdních nočních hodin.

 

Ostatně kdy jindy dostanete šanci vidět za jeden večer v příjemném klubovém prostředí pěkně pohromadě celou "Umakart family" společně s ceněnými začínajícími talenty a respektovanými persónami domácí hudební scény?

 

Vstupenky na koncert koupíte v předprodeji Divadla Archa za 290,- Kč nebo na místě za 350,- Kč. Naladit se můžete třeba klipem ke skladbě "Pět Tibeťanů":

www.youtube.com/watch?v=YNCVC8y3qr8

 

Další info najdete na www.archatheatre.cz nebo v oficiální Facebookové události zde: www.facebook.com/events/441131672639750/

 

www.umakart.net

www.supraphonline.cz

www.supraphon.cz


Zveřejněno: 10. 10. 2013
Přečteno:
3268 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář