Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

24. října 2013, Hradec Králové – Event Music Bar

Na čtvrtek 24. října 2013 se mohou těšit všichni příznivci metalu ve Východních Čechách. V královéhradeckém klubu Event Music Bar se totiž uskuteční zastávka evropského turné “Hell Revisited Tour 2013”. Bude se jednat o velmi pestře obsazený koncert, v jehož rámci vystoupí kapely z celkem čtyř různých zemí.

Jako headliner se představí nejznámější ukrajinští thrasheři HELL:ON, kteří v roce 2009 vyhráli soutěž o nejlepší metalovou kapelu na Ukrajině. Není tedy náhodou, že na každé z jejich desek se objevují slavní hosté, jako Jeff Waters (ANNIHILATOR), Andy LaRoque (DEATH, KING DIAMOND) a Marek Pajal (VADER). Stejně tak pravidelně předskakují prvoligovým skupinám, a to např. RAGE, KREATOR, AMORPHIS, ANATHEMA, NAPALM DEATH, ARCH ENEMY, SODOM, VADER, MEGADETH a WASP. Díky svému neúnavnému koncertování po celé Evropě se už stihli dostat i do povědomí fanoušků v ČR. V Hradci Králové se po svém vynikajícím vystoupení v roce 2011 objeví podruhé. Nenechte si je ujít!

Moskevští black metalisté SINFUL jsou také velmi zkušenou formací, jejíž kořeny sahají až do roku 1999. Od té doby stihli vydat tři velmi dobře hodnocené desky, čímž si zajistili pozvánky na největší ruské festivaly a turné s BEHEMOTH, ROTTING CHRIST a HATE. S posledně jmenovanými si dokonce padli do noty tak, že když na polské turné nedostali víza bubeník a baskytarista, zaskočili za ně právě Hexen a dnes už zesnulý Mortifer (rytmická sekce HATE). Přes svou vysokou koncertní aktivitu se SINFUL představí v ČR vůbec poprvé.

Zahraniční trio doplní Němci CRAVING. Tito melodičtí black/death metalisté se za svou relativně krátkou existenci stihli vypracovat na uznávanou kapelu německé scény. Od vydání loňského debutového alba vystoupili na několika desítkách akcí, např. s VADER, SINISTER, CATARACT ad., na nichž získali stovky nových fanoušků. Na svou premiéru v ČR mají tedy ideální průpravu.

Tuzemský thrash metal budou zastupovat dobře známí Trutnováci EXORCIZPHOBIA. Jejich kvality potvrzuje už jen to, že hrávají na prestižních festivalech, jakými jsou např. Obscene Extreme a Czech Death Fest. V říjnu 2013 se vydávají šířit svůj oldschool thrash na krátké turné po Itálii.

Na pódium se dostaví i domácí formace MORDOTUA, jejíž burleskní představení jsou již tradiční součástí koncertů v Event Music Baru.

HELL:ON
thrash/groove metal, Ukrajina
http://www.facebook.com/HellonOfficial

SINFUL
black metal, Rusko
http://www.facebook.com/sinfulblack

CRAVING
melodický death/black metal, Německo
www.facebook.com/CravingOfficial

EXORCIZPHOBIA
thrash metal, Trutnov
http://bandzone.cz/exorcizphobia

MORDOTUA
experimetal, Hradec Králové
http://www.facebook.com/mordotua

Myslíme i na návštěvníky z okolí Hradce Králové, proto otevřeme už v 17 hod., abychom mohli skončit nejpozději ve 22:00. Díky tomu bude možné pohodlně stihnout spoje do všech okolních měst.

Vstupné bude pouhých 150 Kč.

Facebook - http://www.facebook.com/events/197715437072854

Pořádá GRINDPA Booking Agency - http://www.facebook.com/Grindpa


Zveřejněno: 07. 10. 2013
Přečteno:
3266 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář