Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
LLYR

16.11.2013, Pohoří (okres Rychnov n. K.)

Čtyři měsíce od zaznění posledního tónu Agressive Music  Festu 2013 se představí tato metalová událost již podruhé ve své zimní verzi. Po letošním letním ročníku , kdy pořadatelé sestavili poprvé line-up z nejen tuzemských účinkujících , ale sáhli i do zahraničí ,  bude i sestava Winter Agressive Festu (dále WAF)  čerpat z několika zemí Evropy.  V tomto případě byla zvolena cesta největších překvapení  letošního AMF a do pohořského sálu byly pozvány kapely , které patřili na letním AMF k jedněm z neúspěšnějších a na jejichž vystoupení byly nejkladnější ohlasy fanoušků. To je samozřejmě doplněno o kapely , které ještě v Pohoří nehrály . Vznikla tedy velmi zajímavá sestava ,kterou Vám tímto představíme:

Prvním headlinerem WAF 2013 je Irské hardcore-metalové trio DEAD LABEL z Dublinu. DEAD LABEL měli na AMF 2013 svojí českou premiéru a hned se setkali s obrovským úspěchem. Kapela je kromě skvělé hudby a show zajímavá také postem za bicí soupravou , který je obsazen sympatickou Claire Percival, která žene kapelu vpřed s maximálním nasazením a v pekelném tempu.

Druhým hostem ze zahraničí jsou španělští Metalcoristé FAR´N´HATE. Kapela pochází z Města Girona na pobřeží Costa Brava a žhavé podnebí se odráží i v jejich muzice. Kapela předvádí osobitou a živelnou show , podpořenou bezchybnými instrumentálními výkony a kontrastními , chvílemi brutálními a jindy zase naopak melodickými vokály.

Další partou, která je v Pohoří nováčkem  je pražská death metalová parta ROTGOR. Kapela tvoří v duchu old school death metalu a působí na české metalové scéně již několik let. Během této doby Se tvorba ROTGOR vyvíjela směrem ke kvalitnímu smrtícímu kovu.

Hronovští INPAIN se svým specifickým alternative-metalem již patří téměř k inventáři Agressive Production (pořadatel) . Kapela která pravidelně zajišťuje stage team festivalu má téměř výhradní právo účasti na většině akcí AP.  INPAIN produkuje energický metal balancující na hranicích core.

Se svým elektro-industriálním metalem přijede další pražská kapela MINORITY SOUND. Kapela  , která patří do stáje MetalGate nedávno vydala výbornou desku s názvem The Explorer , se kterou výrazně boduje u svých fans. Také MINORITY SOUND patří mezi „ agressive nováčky“ , se kterými se prozatím fanoušci na akcích AP neměli možnost potkat.

Posledním účinkujícím jsou core-metalisté SEBASTIAN z Letohradu. V případě SEBASTIAN se jedná o znovu obnovenou legendu devadesátých let. Tehdy se svým progresívním pojetím metalu kapela naprosto vymykala všemu ostatnímu , co jsme mohli na českých podiích slyšet. Nyní  kapela tvoří úderný progresivní hardcore , který přijede představit  do Pohoří na WINTER AGRESSIVE FEST 2013.

Festival proběhne 16.listopadu na sále pohostinství  „U Jedničky“ v Pohoří v okrese Rychnov n.K.

Více Info na www.agressivemusicfest.eu


Zveřejněno: 05. 09. 2013
Přečteno:
3267 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář