Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HUSMAN FEST

31.8.2013, Slaný

Čtrnáctý ročník slánského rockového open air festivalu VALNÍK Made in Gambrinus se uskuteční jako již tradičně poslední prázdninový víkend v příjemném a útulném prostředí areálu letního kina ve Slaném, kam se po roční pauze opět vrací.

Název tradičního festivalu, který vám může připadat trochu kuriózní, vznikl díky legendárnímu nultému ročníku v roce 1999. Ten se totiž odehrál na místním fotbalovém hřišti na skutečném valníku.

Festival se bude letos konat jako akce jednodenní a vystoupí na něm rovná dvacítka skupin. Součástí festivalu bude i páteční program ve slánském klubu RockPUBlicA, kde proběhne večírek pro nedočkavé. Dramaturgie celého festivalu vychází tradičně především z punkrocku a jeho odnoží, ale je tradičně proložená styly jako ska, rocku či hardcore.

Už v pátek v rámci již zmiňovaného večírku pro nedočkavé vystoupí v klubu RockPUBlicA přední česká punková skupina, legendární SPS. Sekundovat jí budou známé regionální soubory podobného žánru, skupiny SVOLOČ, VNITŘNÍ FAKTOR a DILEMMA IN CINEMA.

V sobotu pak bude hlavní hvězdou festivalu další, ještě větší, punková legenda - populární VISACÍ ZÁMEK. V rytmu ska zahraje známý plzeňský orchestr TLESKAČ a v hlavním programu potom dále vystoupí přední kapely české punkrockové scény – domácí slánské TOTÁLNÍ NASAZENÍ, pražské skupiny ZAKÁZANÝ OVOCE, THE FIALKY, COVERS FOR LOVERS a NEŽFALEŠ, benešovští mladíci ATD, regionální punkoví matadoři S.N.A.D., domažlická ZVLÁŠŇÝ ŠKOLA  nebo královohradečtí N.V.Ú.. Rock´n´roll zazní v podání zpívajícího právníka Petra Pečeného a jeho skupiny DOCTOR P.P. a pro milovníky tvrdší hudby zahrají PROJEKT PARABELUM, STREETMACHINE či CENSORSHIT. Festival budou uzavírat slánští DERATIZÉŘI.

31. srpna 2013 letní kino Slaný (okres Kladno)

VISACÍ ZÁMEK, TOTÁLNÍ NASAZENÍ, TLESKAČ, ZAKÁZANÝ OVOCE, DOCTOR P.P., ZVLÁŠŇÝ ŠKOLA, SPS, N.V.Ú., THE FIALKY, DERATIZÉŘI, NEŽFALEŠ, PROJEKT PARABELUM, COVERS FOR LOVERS, STREETMACHINE, S.N.A.D., DILEMMA IN CINEMA, VNITŘNÍ FAKTOR, SVOLOČ, ATD a CENSORSHIT

vstup: 250, - Kč předprodej, 350,- Kč na místě

Podrobný program včetně všech dalších informací, týkajících se 14.ročníku slánského open air festivalu VALNÍK Made in Gambrinus najdete na internetových stránkách

www.valnik.cz

Zveřejněno: 27. 08. 2013
Přečteno:
3222 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář