Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
INSANIA

Na úvod malé vysvětlení o tom, jak to začalo (a pokračuje?)?

Krátká historie FOBIE?

Někdy začátkem roku 1997 jsme si usmysleli, že bychom mohli vydávat vlastní kapelní fanzin. Po vydání dvou čísel v tomtéž roce jsme dospěli ke zjištění, že není skoro co psát a tak se rozhodlo ? uděláme normální zin. Protože většinu času věnujeme kapele, tak i zin trošku strádal a tak v průměru vycházelo 1 číslo za rok. Celkem jsme vydali 7 čísel v papírové formě a obsah zinu byl postaven především na rozhovorech a reportech z místní české ug. scény. Dále samozřejmě na recenzích, občasných článcích a jiných periodických rubrikách. Po zralé úvaze jsme se rozhodli po vydání sedmého čísla ukončit vydávání tištěné podoby FOBIA zinu, a přejít tak na pohodlnější verzi webovou, jednak z finančního důvodu a jednak také např. časového a dalších důvodů.

Naše představa?

Stejně tak chceme i u webové podoby FOBIE zachovat stávající obsah, zatímco většina současných webzinů staví hlavně na novinkách a recenzích, u FOBIE chceme postavit její sílu především na rozhovorech, reportech z koncertů, anketách, recenzích a dalších originálních rubrikách a článcích. Novinky budou samozřejmě nedílnou součástí, ovšem novinky převážně z české scény. Současná ?náplň? FOBIE je především výběrem toho, dalo by se říct nej, co bylo v jednotlivých tištěných číslech, samozřejmě, že odteď zde budou přibývat aktuální rozhovory, recenze a reporty. Pár posledně umístěných reportů je již nových?

Spolupráce?

Aby byl zin co nejlepší, obsahoval co nejvíce aktuálních a různorodých informací je potřeba, aby se na něm podílel tým lidí. Proto i my hledáme dobrovolníky, kteří by měli zájem pravidelně přispívat do FOBIE. Napište nám?


Zveřejněno: 05. 05. 2003
Přečteno:
3532 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář