Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

1.8.2013 (19:00), Praha - Modrá Vopice

 "... a tím se dostáváme do poslední závěrečné části naší soutěže. Ve finále nám zůstala už jen paní Milena a pan Richard. Jen podotýkám, že naši soutěžící mají nyní šanci za správnou odpověď vyhrát celých 100 000 korun. Takže, prosím o pozornost. Dokážete vyjmenovat alespoň 5 kapel, ve kterých hraje, hrál, či se alespoň mihnul Danny Lilker?
paní Milena: "tak já bych zkusila: S.O.D., ANTHRAX, NUCLEAR ASSAULT, VENOMOUS CONCEPT a a... no... a ti, jak tu budou teď v létě...jó... BRUTAL TRUTH!

Ikdyž paní Milena odpověděla na tuto záludnou otázku správně, dostane samozřejmě hovno. Vy se ale můžete těšit ve čtvrtek 1.srpna na koncert kultovní americké grind coreové smečky BRUTAL TRUTH , který se uskuteční v pražském klubu Modrá Vopice. Pokud jsme se opovážili použít slůvko "kultovní", věřte, že jsme si ho nevycucali z prstu. Jak jinak se dá titulovat jejich debutní album „Extreme Conditions Demand Extreme Responses“, které oblažilo fanoušky extrémních hudebních stylů už v roce 1992 a které prošlapalo cestičku dalším následovníkům. Jejich fůze grindu, nebo chcete-li death/grindu (hlavně ze začátku) se od té doby posunulo zase o kus dál. BRUTAL TRUTH, se stejně jako třeba angličtí Napalm Death nikdy nebáli experimentů a určitý vývoj byl vždy znát na následujích albech, kde se nezapře ani ovlivnění klasickým hard corem (vždyť pocházejí

z New Yorku), ale i nějakejma těma psycho pasážema na hranicích noisu, i za hranicí viz poslední 15-minutový song ze zatím poslední desky „End Time“ Na začátku zmiňovaná postava Danyho Lilkera, by měla být už dávno nabízena v distrech v podobě plastikového panáčka na hraní, ten chlap vypadá už 30 let stejně, vysokej, šlachovitej, černovlasej, kudrnatej, nemůžete si ho splést! Naposled byl v Praze k vidění v řadách LOCK UP.
Spolu se zpěvákem BRUTAL TRUTH Kevinem Sharpem řádí taktéž v projektu VENOMOUS CONCEPT.
Bubeníka Richarda Hoaka můžete znát i z jeho stále aktivní bokovky TOTAL FUCKING DESTRUCTION.
BRUTAL TRUTH se letos u nás vyhnou všem velkým open air festivalům, pražský klubový koncert bude jedinou zastávkou na našem území a klub, ten jim sluší nejvíce!

Spolu s headlinerem budete mít možnost toho večera zhlédnout i tři zástupce české grind scény.
S novou deskou a line-upem se představí česko/italsko/angličtí PSYCHOTIC DESPAIR, kteří nabízejí nejen na české poměry celkem originální mix death/grindu s charakteristickou jazzovou baskytarou.

Dále pak pražští PERFECITIZEN, kteří vypustí do oběhu svůj debut za několik týdnů, nejpozději však před jejich vystoupením na letošním Obscenu. Sami sebe označují za post mental neo grind, v poslední době se ale objevil i přídomek blast core, který jim sedne ještě víc!

Od jihočeských rybníků se na chvíli utrhnou Budějovičtí BUT, kteří jsou bez nadsázky považováni za české
Napalm Death a kteří uvedou Modrou Vopici do varu někdy krátce po 7-mé hodině večerní!

Start: 19:00
cena: 220,- (předprodej) 250,- (na místě)

předprodej + info: neonarcis@seznam.cz

www.neonarcis.com

www.myspace.com/brutalfuckingtruth
www.bandzone.cz/psychoticdespair
www.bandzone.cz/perfecitizen
www.bandzone.cz/but


Zveřejněno: 05. 05. 2013
Přečteno:
3303 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář