Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

11.5.2013, Praha - Klub Exit-us

Půlrok se s půlrokem sešel a historicky pátá Infernalismus party už klepe na dveře. A klepání je to velmi razantní, pravidelné a ve vysokém black metalovém tempu.

Akce pořádaná uměleckým sdružením Infernalismus, která na klubové scéně netradičně propojuje metalovou hudbu s poezií a výtvarným umění, pokračuje ve své, co se kvality programu týče, vzestupné tendeci a pro tentokrát s ponese v black metalovém duchu.

Na co se můžete těšit? První novinkou je účast zahraniční kapely, to se Infernalismu zatím až dosud nepodařilo. Nyní i díky pomoci Faráře z boleslavského Orthodox Clubu na stěžejní akci tohoto sdružení vystoupí jako hlavní hvězda rakousští ESCHATON. Doplní je trio kvalitních českých black metalových kapel NAURRAKAR, WYRM a NOCTURNAL PESTILENCE.

V horním patře klubu se můžete také těšit na spoustu novinek. Především na nové infernální rekruty básnické sekce, kterými jsou ZDENĚK 'ZELDA' ZÁLESKÝ a KAMIL PRINC. Kromě nich se svojí autorskou tvorbou vyrukují i osvědčení střelci TOMASH ROGOWSKI, JIŘÍ FERYNA a PETR POLÍVKA.


Rovněž výtvarná sekce dostála od poslední akce rozšíření. Součástí skupiny se po opakované spolupráci stala ELISABETH KARNETHOVÁ a Vy se tak můžete opět těšit na výstavu jejích kostěných šperků a dekorací. Druhou zástupkyní něžného pohlaví vstoupivší do řad Infernalismu je MORGAUSE. Její malby zachycují osobitým stylem rozličné globální problémy, na něž je třeba upozorňovat. I s jejími obrazy se na Infernalismus party potkáte. Už samozřejmostí je expozice zakladatele Infernalismu SANDRA DRAGOJE, který tentokrát nebude zahajovat práci na novém díle, ale zájemcům předvede, jak probíhá vývoj obrazu již v mnohem pokročilejší fázi.

V úvodních a vložených proslovech se dozvíte více o tomto sdružení, o jeho záměrech a cílích a infernalisté poodhalí, jakým směrem se plánují dále ubírat.  Pokud vše dobře dopadne, můžete se těšit i na zajímavou taneční vsuvku.


Sledujte web http://www.infernalismus.com a

Facebookové stránky http://www.facebook.com/infernalismus

Facebook akce zde: http://www.facebook.com/events/473511879369483/

Vstupné: 100 Kč

 


Zveřejněno: 21. 04. 2013
Přečteno:
3248 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář