Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

29.6.2013, Nové Hrady

Agentura Alfedus music pořádá ve spolupráci s městem Nové Hrady festival NewCastles. První ročník festivalu se uskuteční 29. června 2013 v malebném prostředí jižních Čech v Údolí u Nových Hradů. Nabídne české i zahraniční hudební interprety a další bohatý doprovodný program. Prázdniny přichází, slavte na NewCastles a dejte si ten správný kulturní šálek kávy.

První ročník přinese hudební masáž rockových formací i skvělou zábavu pro každou věkovou skupinu. Brány festivalu se otevřou krátce po poledni, poté přijde nálož hudebních dechberoucích exhibicí. Ze zahraniční scény festival NewCastles nabídne kapelu Leander Rising, která je u domácího maďarského publika velmi žádaná a svůj okruh fanoušku rozšířila i do USA. Jejich účast jistě uvítají milovníci metalu. Svou energicky rozjetou show zaujme slovenské pop-punkové seskupení Zoči Voči, jež je v Čechách stále více oblíbené. Hudební fajnšmekři se mohou těšit na glam rock v podání italských S.E.X. Department. Jejich chytlavou muziku ve stylových kostýmech můžete znát z loňského ročníku festivalu Masters of Rock. Z Polska na NewCastles zavítá rock-metalová Good girl Maggie v čele s frontmankou obdařenou jak zvučným hlasem, tak také svým sex-apealem.Tato parta byla dříve známá pod názvem „Poison Words“.

Za českou scénu svou exhibici totálně roztočí Totální nasazení, zahrají festivalový mix své hudební tvorby a pochlubí se hity z nové desky „Oceloví ptáci“. Ve stylu punk-rocku neb pop-punku se představí i kapela zakázanÝovoce, Civilní Obrana nebo benešovská formace ATD. O svůj zájem se postará také rockerka tělem i duší Katka z Miss God. Hard-rock-metalový nářez pak naservíruje známá českobudějovická skupina Seven. Program festivalu zabrousí i do zcela jiných hudebních vod, vystoupí Milan Schelinger, který hraje repertoár na počest svého zesnulého bratra. Zavzpomínejte společně s Milanem na jednu s nejznámějších českých hvězd.

Festival krom hudebních vystoupení chystá také bohatý doprovodný program.

Další novinky festivalu NewCastles „čekujte“ na www.newcastles.eu nebo na facebooku www.facebook.com/NewCastlesFestival.


Zveřejněno: 12. 03. 2013
Přečteno:
3201 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář