Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

AVENGER, INGROWING, MARCH OF THE HORDES, DIEVISION, AMOK

Je to skoro neuvěřitelné, ale letos se Satan Klaus Fest bude konat počtrnácté – málokterý festival se může chlubit takovou tradicí. Letos se v malém sále kulturního domu Na Nové ve Volyni představí pětice kapel tvrdého ražení, v čele s pořádajícími AVENGER a veterány INGROWING.


INGROWING – grindcore (České Budějovice)

www.bandzone.cz/ingrowig

Jihočeská úderka už drhne kytary nějaký ten pátek (přesně od roku 1995), má na kontě spoustu řadových i neřadových nahrávek a patří ke koncertním jistotám. Vlakin a spol. si letos dokonce dvakrát zahráli na Brutal Assaultu a úspěšný rok, ve kterém vydali velmi vstřícně přijaté minialbum Heads of tails, zakončí ve Volyni.


AVENGER – bohemian dark metal (Volyně)

http://bandzone.cz/avengerband

Dvacet let na scéně a výroční koncert k uvedenému jubileu, hned dva hudební nosiče (novinkové album Bohemian Dark Metal a retrospektivní kompilace), vystoupení na Brutal Assaultu – to je letošní bilance jihočesko-západočesko-středočeské eskadry. Víc už si Rámus s Honzou asi na letošek přát nemohli, třešinkou na dortu bude druhý letošní koncert na domácích prknech, kterým zakončí velmi podařený rok 2012 (jestli tedy nepřijde o čtyři dny dříve konec světa).


MARCH OF THE HORDES – death metal / crust (Slavonice)

www.bandzone.cz/marchofthehordes

Milovníci starého dobrého švédského death metalu střihnutého crustem, HC nebo punkem by měli zbystřit, je tady tuzemská odpověď na ENTOMBED – a odpověď opravdu pádná. Špinavý chrastivý zvuk, řezající kytary, chraplák – to jsou poznávací znaky jihomoravskké party, kterou si radši poslechněte na živo, než z poněkud slabších zvukových ukázek na BZ. MOTH existují od roku 2009 a na kontě mají tři splitka.


DIEVISION – death metal (České Budějovice)

www.bandzone.cz/dievision

Českobudějovická skupina, v jejímž čele stojí jeden z nejsilnějších hlasů zdejší metalové scény – Radek Popel, taky nemá daleko ke Švédsku, ale jinému než předchozí MOTH. DIEVISION sázejí na melodie, které se vynořují z hodně tvrdého spodku. Poslední řadovka Black Deep Drown vyšla v roce 2009. I DIEVISION si letos zahráli na Brutal Assaultu...


AMOK – death metal (Hořovice)

www.bandzone.cz/amok

Hořovická kapela je na volyňských pódiích jako doma, tentokrát se vrací po třech letech. AMOK léta přísahají na old school death metal, který zatím zaznamenali na dosud jediném řadovém albu a již třináct let předvádí na koncertech.



Akce vypukne úderem 19. hodiny, samozřejmostí bude profi zvuk, prodej merchandise a také velký výběr piva za velmi příznivé ceny. Ta neváhejte a vyrazte do jihočeské Volyně a oslavte konec roku.

Další info: http://bandzone.cz/avengerband



Zveřejněno: 15. 12. 2012
Přečteno:
3184 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

24. 12. 2012 10:31 napsal/a immortal
Jedeme!
Tak zejtra jsme tam jako na koni. Pryč z blázince těchto dnů do normálního světa mezi normální lidi :-) .